ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στηρίζουμε τους πυρόπληκτους
11. 08. 2021

Οι πυρκαγιές που μαίνονται στην Αττική, την Εύβοια και την Πελοπόννησο ξυπνούν μνήμες για τη Σχολή μας, η οποία έχει υποστεί - ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν - τις συνέπειες της πύρινης λαίλαπας. 

 

Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των ανθρώπων που έχουν πληγεί από την καταστροφή, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή ξεκίνησε ήδη την αποστολή προϊόντων του εκπαιδευτικού αγροκτήματος (τραχανά, χυλοπίτες και ρύζι) σε φορείς που συγκεντρώνουν είδη τροφίμων για τις πληγείσες περιοχές, καθώς και στην κοινωνική κουζίνα “O Άλλος Άνθρωπος” που προσφέρει γεύματα σε ανθρώπους που έχουν μείνει χωρίς στέγη εξαιτίας της πυρκαγιάς.

 

Επιπλέον, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων μας κατά τον μήνα Αύγουστο, θα διατεθούν για τις ανάγκες των πυρόπληκτων μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Εάν επιθυμείτε να συνεισφέρετε, μπορείτε να βρείτε τη λίστα των προϊόντων και τα σημεία πώλησης στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.afs.edu.gr/προϊόντα/.

 

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες που έχει επιφέρει η κλιματική αλλαγή, δημιουργούν την επιτακτική ανάγκη για επιστήμονες που θα συνεισφέρουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των συνεχώς αυξανόμενων φαινομένων αυτού του είδους. Για το λόγο αυτό, η Σχολή ξεκινά από σήμερα μια εκστρατεία για τη σύσταση δύο υποτροφιών: μια για σπουδαστές των πληγέντων περιοχών που επιθυμούν να σπουδάσουν Περιβαλλοντική Επιστήμη στο Perrotis College και μια για παιδιά πυροσβεστών που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο ή το Ι.ΙΕΚ. 

 

Εάν επιθυμείτε να συνδράμετε σε αυτή την εκστρατεία και να βοηθήσετε την αποστολή μας, παρακαλούμε πραγματοποιήστε τη δωρεά σας στον παρακάτω σύνδεσμο (σημειώνοντας “Άλλο” στο πεδίο “Πληροφορίες Δωρεάς”):

https://www.afs.edu.gr/frmgive.php?lg=1 

 

Κάθε δωρεά μετράει. Σας ευχαριστούμε που μας συμπαραστέκεστε στην προσπάθεια να συνεισφέρουμε, όπως μπορούμε, στη δύσκολη αυτή κατάσταση.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!