ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ένταξη στο διεθνή οργανισμό “LoRa Alliance”
27. 04. 2020

Έπειτα από αξιολόγηση της εκτεταμένης ψηφιακής τηλεπικοινωνιακής υποδομής για την Ευφυή Γεωργία που αναπτύχθηκε το 2019-2020 από το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων με τη αξιοποίηση κεφαλαίων από διάφορες πηγές, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή έγινε δεκτή ως θεσμικό μέλος στον διεθνή Οργανισμό “LoRa Alliance”.

Το LoRa Alliance® είναι ένας μη κερδοσκοπικός Οργανισμός, ο όποιος από την ίδρυσή του τον Μάρτιο του 2015 έως σήμερα αριθμεί περισσότερα από 500 μέλη, γεγονός που την καθιστά την μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη «συμμαχία» στον τομέα της τεχνολογίας. Η ιδιότητα μέλους στον Οργανισμό ενισχύει την φήμη και το κύρος της  AΓΣ, διευρύνει τους ακαδημαϊκούς ορίζοντες του Perrotis College και ενισχύει την ελκυστικότητα μας ως εταίροι σε κοινοπραξίες ερευνητικών προγραμμάτων της Ε.Ε. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΓΣ έχει αναπτύξει δίκτυο ευφυούς γεωργίας βασισμένο στην τεχνολογία τηλεπικοινωνιών LoRa.

Ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη του “LoRa Alliance” συγκαταλέγονται αναγνωρισμένοι οργανισμοί όπως το Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon, το Πανεπιστήμιο του Surrey, η Ακαδημία Τεχνολογίας Πληροφορικής Επικοινωνιών της Κίνας και η Ινδική Εταιρεία Απομακρυσμένης Μηχανικής και Επιστήμης Δεδομένων. Επίσης, μέλη του είναι ηγέτες τεχνολογίας όπως η IBM, η Cisco, η HP, η Foxconn, η Semtech και η Sagemcom, καθώς και κορυφαίες εταιρείες προϊόντων όπως οι Schneider, Bosch, Diehl και Mueller αλλά και διεθνή brands όπως η Amazon.

Ένταξη στο διεθνή οργανισμό “LoRa Alliance”
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!