ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ψήφο εμπιστοσύνης στο στραγγισμένο γιαούρτι της ΑΓΣ
12. 10. 2021

«Φανατικοί» αγοραστές του στραγγισμένου γιαουρτιού του εκπαιδευτικού αγροκτήματος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, δήλωσαν καταναλωτές που συμμετείχαν σε προωθητική ενέργεια που έλαβε χώρα σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα, το διήμερο 10 και 11 Σεπτεμβρίου σε δύο  υπεραγορές Σκλαβενίτη στην Αθήνα και σε άλλες δύο της Θεσσαλονίκης στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε προωθητική ενέργεια διανομής δείγματος και πώλησης του στραγγισμένου γιαουρτιού της Σχολής. Από τις απαντήσεις των συμμετεχόντων, αντλήθηκαν χρήσιμες απόψεις και καταγράφηκε η στάση τους απέναντι στο προϊόν. Μερίδα των καταναλωτών δήλωσε ότι αγοράζει αποκλειστικά το στραγγισμένο γιαούρτι. Άλλοι στάθηκαν ιδιαίτερα στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του αλλά και στο γεγονός ότι αποτελεί προϊόν ενός εκπαιδευτικού αγροκτήματος και με την αγορά του στηρίζουν το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Σχολής.
 
Το στραγγισμένο  γιαούρτι της ΑΓΣ αποτελεί μία διαφοροποιημένη πρόταση, καθώς πρόκειται για 100% αγνό προϊόν. Είναι ιδιαίτερα κρεμώδες, με βελούδινη υφή και πλούσια γεύση. Παράγεται από φρέσκο γάλα και μαγιά γιαουρτιού. Δεν περιέχει συντηρητικά, ορμόνες, πηκτίνη, γλυκαντικές ουσίες, ούτε προσθήκη κρέμας. Χαρακτηριστικό της ποιότητας και της ευλαβικής τήρησης της παραδοσιακής συνταγής είναι το γεγονός ότι απαιτούνται τρία λίτρα παστεριωμένου φρέσκου αγελαδινού γάλακτος Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής για την παραγωγή ενός κιλού στραγγισμένου γιαουρτιού. Επίσης, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, σημαντικής βιολογικής αξίας.
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!