ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Υψηλές διακρίσεις για τους μαθητές του ΓΕΛ στον πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής
05. 07. 2021

Την τέταρτη θέση στον 31ο πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής κατέκτησε ο μαθητής της Β’ τάξης του Γενικού Λυκείου, Κωνσταντίνος Θεοδοσιάδης, ενώ δύο μαθητές της Α’ τάξης έλαβαν επαίνους για τη συμμετοχή τους.

Ο Κωνσταντίνος Θεοδοσιάδης συμμετέχει στον συγκεκριμένο διαγωνισμό από το Δημοτικό Σχολείο. Πέρυσι, ως μαθητής της Α’ τάξης του ΓΕΛ έλαβε την όγδοη θέση, φέτος ανέβηκε τέσσερα «σκαλιά» ψηλότερα και πλέον έχει βάλει στόχο την επόμενη σχολική χρονιά να «ακουμπήσει την κορυφή» ως μαθητής της Γ’ τάξης του ΓΕΛ. «Η προετοιμασία δεν ήταν εύκολη. Διάβασα αρκετά καθώς ο διαγωνισμός απαιτούσε συνδυαστικό τρόπο σκέψης. Το επίπεδο ήταν υψηλό και πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Μπορεί η αναστολή μαθημάτων λόγω της πανδημίας να δημιούργησε αρρυθμίες στην ομαλή λειτουργία των σχολείων, εμένα όμως που έδωσε περισσότερο χρόνο για διάβασμα. Ο καθηγητής Φυσικής του Λυκείου, Μανώλης Πεδιωτάκης, πέρασε αρκετό χρόνο μαζί μου, καθοδηγώντας με πάνω στα ζητήματα του διαγωνισμού. Φιλοδοξώ την επόμενη σχολική χρονιά, να πετύχω την κορυφή», είπε.

Να σημειωθεί ότι στον ίδιο διαγωνισμό επαίνους έλαβαν οι μαθητές της Α’ τάξης του ΓΕΛ: Πέτρος Γκένος και Οδυσσέας Κουτρολίκος.

Υψηλές διακρίσεις για τους μαθητές του ΓΕΛ στον πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής
Υψηλές διακρίσεις για τους μαθητές του ΓΕΛ στον πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!