ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Προκήρυξη Υποτροφίας από την ΑΓΣ και τη Eurocatering A.E.
19. 09. 2017

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στο πλαίσιο του μακρoxρόνιου Προγράμματος Υποτροφιών της και σε συνεργασία με την εταιρεία Eurocatering A.E., προκηρύσσει μια υποτροφία για φοίτηση στο μονοετές βιωματικό πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης «Σύγχρονες Γεωργικές Πρακτικές» για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Η υποτροφία καλύπτει τα δίδακτρα, τη διαμονή αλλά και τη σίτιση στη σπουδαστική εστία του ιδρύματος. 
 
Α. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση και να αξιολογηθούν για την προσφερόμενη υποτροφία θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
  1. Να είναι απόφοιτοι Λυκείων (ΓΕΛ/ΕΠΑΛ) ή ΕΠΑΣ 
  2. Nα υπάρχει οικογενειακή σχέση με τη γεωργία ή/και ισχυρή βούληση για σταδιοδρομία στον ευρύτερο αγρο-διατροφικό τομέα και τις καλλιέργειες των κηπευτικών. 
  3. Να υπάρξει προσωπική ή τηλεφωνική γνωριμία-συνέντευξη με τον ενδιαφερόμενο και τους γονείς – κηδεμόνες με μέλος της αρμόδιας επιτροπής της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.
Β. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ 
Για την επιλογή του υποψηφίου η αρμόδια επιτροπή συνεκτιμά τα ακόλουθα: 
  1. Βαθμολογία επίδοσης στο Λύκειο (ΓΕΛ/ΕΠΑΛ) ή ΕΠΑΣ  
  2. Προσωπική ή οικογενειακή σχέση με τη γεωργία ή τον ευρύτερο αγρο-διατροφικό τομέα
  3. Οικονομική κατάσταση του υποψηφίου και της οικογενείας του 
Γ. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 27η Σεπτεμβρίου 2017. Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής που θα βρείτε εδώ και να τη στείλετε είτε ηλεκτρονικά στο email admissions@afs.edu.gr είτε με fax στο 2310 492864 ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση Αμερικανική Γεωργική Σχολή (Υπόψη Τμήματος Εγγραφών) Μαρίνου Αντύπα 54, T.Θ. 23, 55102, Θεσσαλονίκη. 

Συμπληρωματικά, πρέπει να αποσταλούν τα παρακάτω πιστοποιητικά: 
  • Απολυτήριο λυκείου (ή επαγγελματικής σχολής)
  • Φωτοτυπία της ταυτότητας (ή διαβατηρίου)
  • Φωτογραφία (διαβατηρίου ή ταυτότητας)
  • Επικυρωμένο αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος προηγούμενου έτους, καθώς και της πιο πρόσφατης δήλωσης ακινήτων (Ε9) των γονέων του υποψηφίου
Η αποστολή δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση admissions@afs.edu.gr ή ταχυδρομικά (απλά, μη επικυρωμένα αντίγραφα των εγγράφων) με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση Αμερικανική Γεωργική Σχολή (Υπόψη Τμήματος Εγγραφών) Μαρίνου Αντύπα 54, T.Θ. 23, 55102, Θεσσαλονίκη. 
 
Η Επιτροπή Υποτροφιών μετά το πέρας και των συνεντεύξεων αξιολογεί τις αιτήσεις λαμβάνοντας υπόψη όλα τα κριτήρια και ανακοινώνει τις αποφάσεις της στους υποψηφίους. 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε το Τμήμα Εγγραφών στα τηλ. 2310492 854 και 2310492 810.

-------------------------------------------------

Λίγα λόγια για την εταιρία Eurocatering A.E.

Η δραστηριότητα της Eurocatering περιλαμβάνει τη διαλογή, την τυποποίηση και τη διάθεση οπωροκηπευτικών κάθε μέρα, σε όλη την Ελλάδα, καθώς και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών καλλιέργειας και φροντίδας προς τους συμβεβλημένους καλλιεργητές που αποτελούν το εκτεταμένο δίκτυο των επιλεγμένων συνεργατών της. H Eurocatering εξυπηρετεί τον κλάδο μαζικής εστίασης HO.RE.CA., τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής και χονδρικής πώλησης, αλλά και τοπικά καταστήματα ή πρατήρια οπωροκηπευτικών. Ανάμεσα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εξέχουσα θέση έχει ο Φρεσκούλης που είναι το πρώτο όνομα που έφερε στην ελληνική αγορά, το 2004, ολόφρεσκες σαλάτες, τυποποιημένες και έτοιμες για σερβίρισμα. Στις σύγχρονες ανάγκες ανεφοδιασμού με ολόφρεσκα οπωροκηπευτικά και προϊόντα φρέσκων φρούτων και λαχανικών, η Eurocatering απαντά καίρια, βιώσιμα και εγγυημένα.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!