ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Τρέχοντας σε φιλανθρωπικούς αγώνες και μαραθώνιο
16. 04. 2024

Εννέα μαθητές του οικοτροφείου της ΑΓΣ, συνοδευόμενοι από τον συντονιστή της οικοτροφειακής ζωής, Κωνσταντίνο Γκιουζέλη, συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο Λέοντες, Panorama charity fun run. 

Τρεις μαθητές τερμάτισαν στην πρώτη 20άδα της διαδρομής των πέντε χιλιομέτρων, ενώ την πέμπτη θέση στην απόσταση των δέκα χιλιομέτρων κατέλαβε ο κ. Γκιουζέλης με χρόνο 37:05. Να σημειωθεί ότι τα έσοδα της δράσης θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος “Λάμψη”, στον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου “Αντηρίδα” και στο οικοτροφείο για ενήλικα άτομα χρονίως πάσχοντα από διαταραχές αυτιστικού φάσματος με χαμηλή λειτουργικότητα “Αριάδνη ΙΙ”.

Στο μεταξύ, στον διεθνή μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» συμμετείχαν ο συντονιστής του οικοτροφείου του δευτεροβάθμιου προγράμματος, Κωνσταντίνος Γκιουζέλης και ο αρχιτεχνίτης του πτηνοτροφείου, Σάκης Παπάζογλου. Ο πρώτος έκανε χρόνο 3:13:13 και ο δεύτερος 6:19:42. 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!