ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους παραγωγούς της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ
14. 02. 2023

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή αναλαμβάνει, σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, τη διοργάνωση εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος για τους συμβολαιακούς παραγωγούς που συνεργάζονται με την εταιρεία  με κεντρικό θεματικό άξονα τη βιώσιμη λίπανση των κηπευτικών.

Το πρόγραμμα έχει τίτλο: «Διαφυλλικές λιπάνσεις με βιοδιεγέρτες σε αειφορικά συστήματα παραγωγής κηπευτικών για την ενίσχυση της ευρωστίας και παραγωγικότητας» και εστιάζει σε θέματα βέλτιστων καλλιεργητικών πρακτικών, ενώ συνδυάζει και επίδειξη ψηφιακής συμβουλευτικής μέσω της τηλεπισκόπισης, με χρήση ΣμηΕΑ (drone) και δορυφορικών εικόνων.

Οι παραγωγοί της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ θα παρακολουθήσουν ένα ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί  αυτό τον μήνα αλλά και τον Μάρτιο του 2023 στις βασικές καλλιεργητικές περιοχές της εταιρείας (Νέα Απολλωνία, Εύρωπος, Χάλκη, Αμύνταιο Φλώρινας) από τα στελέχη του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής με την καθοδήγηση της Γεωπονικής Διεύθυνσης της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία ετών, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζουν έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα, ενισχύοντας τη νεανική απασχολησιμότητα και την ανάπτυξη της γεωργικής παραγωγής στην Ελλάδα.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!