ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στον μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στελέχη της ΑΓΣ
02. 05. 2023

Συνολικά 26 στελέχη της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής συμμετείχαν στο 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας. Την ομάδα πλαισίωσε και η Γενική Πρόξενος των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη, Elizabeth K. Lee, η οποία όχι μόνο έτρεξε με τη μπλούζα της ΑΓΣ αλλά έσπρωχνε και το καροτσάκι με το μωρό της.

Εννέα άτομα (Jeff Lansdale, Κωνσταντίνος Γκιουζέλης, Χρήστος Βασιλικιώτης, Κάλυ Χαλκιά, Μαρία Μονοπάτη, Αθανάσιος Κασαπίδης, Δέσποινα Δημοπούλου, Σάκης Παπάζογλου και Στέλλα Παναγιωτοπούλου) συμμετείχαν στον μαραθώνιο των 42 χιλιομέτρων. Ακόμη έξι (Κωνσταντίνος Πηλιανίδης, Νικολίνα Μεντζαφύλλη, Αστέριος Πρόβατος, Στέλλα Οικονόμου, Χάιδω Φανάρα και Βασίλης Μπουρονίκος) έτρεξαν την απόσταση των δέκα χιλιομέτρων, ενώ οι υπόλοιποι (Ερικαίτη Φίντζιου, Κωνσταντίνος Ρότσιος, Λιάν Πέννα – μαζί με το μωρό της –, Παναγιώτης Καμπουρίδης, Πόπη Σαββίδου, Μαρία Εμμανουηλίδου, Νίκος Ανθουλάκης, Κυριάκος Ανθουλάκης, Θωμάς Κηπουρός, Μάρω Μίγδη και Κυριάκος Κυριακόπουλος), συμμετείχαν στον δρόμο των πέντε χιλιομέτρων.

Σημαντική παρουσία στον μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» είχαν και οι απόφοιτοι της ΑΓΣ. Ξεχώρισε η παρουσία του νυν σπουδαστή της Σχολής Ευελπίδων, Θανάση Μετλάρη, ο οποίος κάλυψε σε χρόνο τριών ωρών και πενήντα λεπτών την απόσταση από την παλιά Πέλλα στη Θεσσαλονίκη.

Αγώνας τρεξίματος 7ο Charity Fun Run

Μαθητές και προσωπικό της ΑΓΣ, συμμετείχαν και στην αθλητική δράση Panorama Charity Fun Run 2023, η οποία διοργανώθηκε από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και τα έσοδα θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ο επικεφαλής του οικοτροφείου της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Κώστας Γκιουζέλης τερμάτισε τέταρτος στην απόσταση των δέκα χιλιομέτρων, ενώ από τους μαθητές ξεχώρισε η διάκριση του Παναγιώτη Γκατζόλη (Β’ ΕΠΑΛ), ο οποίος τερμάτισε τέταρτος στην απόσταση των πέντε χιλιομέτρων.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!