ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Με επιτυχία και το φετινό Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα
30. 09. 2019

Την πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση της χρονιάς, το «Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα», διοργάνωσε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ο Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη Σχολή. 

Οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακό μπάρμπεκιου στο καταπράσινο δασάκι του campus, να διασκεδάσουν με country χορούς και Line Dancing και να επισκεφτούν το πρατήριο προϊόντων. Επίσης, η Εθελοντική Ομάδα Κυριών και τα εκπαιδευτικά στελέχη της ΑΓΣ είχαν προετοιμάσει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες (εκπαιδευτικά και κινητικά παιχνίδια) για τα παιδιά. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση συνέβαλαν στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών σκοπών της Σχολής και του Perrotis College, καθώς και του Προγράμματος Υποτροφιών για τους μαθητές και τους σπουδαστές, οι οποίοι με τη σειρά τους θα συνεισφέρουν μελλοντικά στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Reunion τάξης 1994

Την ίδια μέρα, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των αποφοίτων της τάξης του 1994 που διοργανώθηκε από το Γραφείο Αποφοίτων της ΑΓΣ & του Perrotis College. Αρχικά, συγκεντρώθηκαν στον γνώριμο σε αυτούς χώρο του James Hall, όπου τους καλωσόρισε θερμά ο πρόεδρος της ΑΓΣ & Perrotis College, Δρ. Πάνος Κανέλλης. Τους παρουσίασε –εν συντομία- όλα όσα έχουν αλλάξει στο εκπαιδευτικό ίδρυμα από τη στιγμή της αποφοίτησής τους έως σήμερα. Ακολούθησε ξενάγησή τους στο campus, φωτογράφηση στα σκαλοπάτια του Princeton στα οποία είχαν σταθεί 25 χρόνια πριν στην τελετή αποφοίτησή τους και συμμετοχή στην εκδήλωση μαζί με τις οικογένειές τους.    

      

Με επιτυχία και το φετινό Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα
Με επιτυχία και το φετινό Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα
Με επιτυχία και το φετινό Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα
Με επιτυχία και το φετινό Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!