ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Το SPMO της Σχολής υποψήφιο για βραβείο της PMO GLOBAL ALLIANCE
25. 04. 2019

Το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Προγραμμάτων (SPMO) της Σχολής έχει επιλεγεί, ανάμεσα σε όλα τα Γραφεία Διαχείρισης Έργων (PMO) της χώρας, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Παγκόσμια Βραβεία Γραφείων Διαχείρισης Έργων 2019.

Τα PMO Global Awards είναι μια ετήσια πρωτοβουλία της PMO GLOBAL ALLIANCE σε συνεργασία με την Wellingtone Project Management. Η PMO GLOBAL ALLIANCE ιδρύθηκε το 2014 από PMO Leaders και είναι ο οργανισμός που είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση της πρώτης και μεγαλύτερης παγκόσμιας κοινότητας που εστιάζει αποκλειστικά στα Γραφεία Διαχείρισης Έργων.

Τα Βραβεία αποσκοπούν στο να εμπνεύσουν οργανισμούς σε όλο τον κόσμο να αναπτύξουν τα Γραφεία Διαχείρισης Έργων τους για να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Παράλληλα, ενθαρρύνει οργανισμούς από όλο τον κόσμο να μοιράζονται τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, αναγνωρίζοντας τα καλύτερα αποτελέσματα και επιτρέποντας την εξέλιξη της παγκόσμιας κοινότητας PMO.

Σε αντίθεση με άλλα βραβεία, οι κανόνες PMO Global Awards ορίζουν ότι κάθε χώρα εκπροσωπείται μόνο από ένα Γραφείο Διαχείρισης Προγραμμάτων. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατό να εκπροσωπούνται πολλές χώρες, αυξάνοντας την ποικιλομορφία και τη δέσμευση της κοινότητας. Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου 2019 στο συνέδριο FuturePMO στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Το SPMO της Σχολής υποψήφιο για βραβείο της PMO GLOBAL ALLIANCE
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!