ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Σημαντικές επιτυχίες μαθητών ΓΕΛ-ΕΠΑΛ της Σχολής στις πανελλαδικές εξετάσεις
11. 09. 2021

Ψηλά -για μία ακόμη χρονιά- κράτησαν οι μαθητές του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ της Σχολής τον πήχη των επιτυχιών στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2021. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων επιβεβαίωσε τόσο την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα δύο λύκεια, όσο και το υψηλό επίπεδο μαθητών και εκπαιδευτικών.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές του Γενικού Λυκείου που συμμετείχαν στις εξετάσεις εξασφάλισαν σε ποσοστό 78% την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ συνολικά 85% της Γ’ λυκείου του ΓΕΛ συνεχίζουν πλέον τις σπουδές τους είτε σε εκπαιδευτικό ίδρυμα των ΗΠΑ, είτε στo Perrotis College, είτε σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των επιτυχιών είναι η μαθήτρια του Γενικού Λυκείου της Σχολής, Ζωή Τζιώρα, η οποία συγκέντρωσε 18.536 μόρια και πέρασε τρίτη στο απαιτητικό Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του πανεπιστημίου Μακεδονίας. «Ήταν δύο ιδιαίτερες χρονιές λόγω της πανδημίας. Αρχικά, φοβόμουν ότι η καραντίνα θα με αποσυντόνιζε. Τελικά, συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Η προετοιμασία με τη βοήθεια του σχολείου ήταν εξαιρετική, διάβασα αρκετά και επικεντρώθηκα στον στόχο μου. Χάρηκα πολύ που τον πέτυχα και στη συνέχεια θα αναζητήσω εξειδίκευση ως οικονομολόγος», είπε.

Αντίστοιχα ποσοστά επιτυχιών σημειώθηκαν και για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Επαγγελματικού Λυκείου, που πέτυχαν στις σχολές της πρώτης προτίμησής τους και σε πολύ καλές θέσεις. Ξεχωρίζουν οι επιτυχίες του Ταξιάρχη Κουρτελή πτυχιούχου  ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων, ο οποίος πέρασε 1ος στη Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΠΘ, της Νικολέτας Πελαγίδου πτυχιούχου ειδικότητας Φυτικής Παραγωγής που πέρασε 3η στη σχολή Γεωπονίας – Αγροτεχνολογίας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Αθανάσιου Λυμπερίδη πτυχιούχου ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων, που πέρασε 3ος στη σχολή Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του πανεπιστημίου Πατρών.

Σημαντικές επιτυχίες μαθητών ΓΕΛ-ΕΠΑΛ της Σχολής στις πανελλαδικές εξετάσεις
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!