ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου Δρ. Κανέλλη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία
26. 08. 2020

Την ευγνωμοσύνη της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής προς τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που συμμετείχαν στη μικρής έκτασης πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο βουστάσιο, εξέφρασε με επιστολή του ο Δρ. Κανέλλης. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΑΓΣ ανέφερε προς τον Διοικητή Πυροσβεστικού Σώματος νομού Θεσσαλονίκης, αντιπύραρχο Νικόλαο Αθάνατο:

«Μετρώντας ακόμη τις ζημίες από την πρόσφατη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στους χώρους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στις 24/8, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τόσο εσάς προσωπικά για το ενδιαφέρον που δείξατε, όσο και τους Πυροσβέστες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην κλήση μας.

Οι εκπαιδεύσεις πυρασφάλειας που είχαν γίνει στο προσωπικό της Σχολής από εξειδικευμένους εκπαιδευτές της υπηρεσίας σας, αποδείχθηκαν ιδιαίτερα εποικοδομητικές. Χωρίς όμως την άμεση και κυρίως αποτελεσματική επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και την αυταπάρνηση που επέδειξαν οι συνάδελφοί σας πυροσβέστες, οι ζημιές και η καταστροφή θα ήταν ανυπολόγιστη.

Αισθάνομαι, λοιπόν, την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για τις προσπάθειες που καταβάλατε και παρακαλώ να μεταβιβάσετε το παρόν και σε όλους εκείνους που ενεπλάκησαν εκείνη την ημέρα ενεργά. Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή σας είναι ευγνώμων.

Ελπίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να σας υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις μας σε συνθήκες ηρεμίας για να μπορέσουμε να σας ξεναγήσουμε και να σας παρουσιάσουμε λεπτομερώς το πολύπλευρο έργο μας».  

Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου Δρ. Κανέλλη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!