ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Ειδικά Προγράμματα   /   Επισκέψεις στο Αγρόκτημα   /   Με Γάλα Παιχνίδια
Επισκέψεις στο Αγρόκτημα
Με Γάλα Παιχνίδια

 
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή δημιούργησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Με Γάλα Παιχνίδια". Το πρόγραμμα αφορά στην παραγωγή, την επεξεργασία και τη διατροφική αξία του γάλακτος. Οι δραστηριότητες εφαρμόζονται στο βουστάσιο, το αρμεκτήριο, το γαλακτοκομείο και το πρατήριο προϊόντων της Σχολής. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε σχολικές ομάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και είναι συνολικής διάρκειας δύο ωρών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ. Για φωτογραφίες από το πρόγραμμα πατήστε εδώ. Για να διαβάσετε εντυπώσεις σχολείων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, πατήστε εδώ.
 
Αντίστοιχο "Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το γάλα" απευθύνεται και σε μαθητές Γυμνασίου. Για να μάθετε περισσότερα, πατήστε εδώ.
 
Τονίζουμε πως η λειτουργία του προγράμματος ακολουθεί τις επίσημες οδηγίες και μέτρα προφύλαξης από τη διασπορά του covid 19 , όπως ορίζουν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές και το Υπ. Παιδείας. Δείτε εδώ το πρωτόκολλο ενεργειών.
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!