ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ημέρα Δενδροφύτευσης 2018
26. 02. 2018

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, υπό βροχή και με αρκετό κρύο, αλλά με ικανοποιητική προσέλευση, πραγματοποιήθηκε φέτος η ετήσια δενδροφύτευση. Άλλωστε, το δέντρο αποτελεί ζωντανό σύμβολο αιωνιότητας, αλλά και προσφοράς και σεβασμού στο πνεύμα ενός αγαπημένου προσώπου που έχει φύγει. Για περίπου έναν αιώνα, μετά από την ευγενική παράκληση των φίλων που έχουν χάσει κάποιον συγγενή, φίλο ή συνάδελφο, οι μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής συνεχίζουν να φυτεύουν ένα δέντρο «εις μνήμην» στους χώρους της.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Χρυσοστόμου της Σχολής, τελέστηκε μνημόσυνο και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση. Οι μαθητές της Σχολής, μαζί με τις οικογένειες των εκλιπόντων και τους δωρητές φύτεψαν ένα δέντρο «εις μνήμην». Η χειρονομία αυτή καταγράφεται στο «Βιβλίο των Αναμνήσεων», που φυλάσσεται στο παρεκκλήσι της Σχολής.

Ημέρα Δενδροφύτευσης 2018
Ημέρα Δενδροφύτευσης 2018
Ημέρα Δενδροφύτευσης 2018
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!