ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ανοικτό γυμναστήριο στην αυλή του οικοτροφείου House
12. 10. 2022

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός γυμναστικής, ειδικός για ανοικτούς χώρους, τοποθετήθηκε στην αυλή του οικοτροφείου House και παραδόθηκε προς χρήση στους μαθητές της ΑΓΣ.

Αποτέλεσε την υλοποίηση της δέσμευσης που είχε αναλάβει ο πρώην Πρόεδρος του Συμβουλίου των Εφόρων της ΑΓΣ William J. Bennington. Αναλυτικότερα στα τέλη του περασμένου Απριλίου, ο συντονιστής του οικοτροφείου του Δευτεροβάθμιου Προγράμματος, Κωνσταντίνος Γκιουζέλης είχε τρέξει περισσότερα από 120 χιλιόμετρα σε 24 ώρες εκπροσωπώντας την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Το επίτευγμά του έγινε στο πλαίσιο της «Γιορτής του Αθλητισμού-Δημήτρης Κρυστάλλης», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Καυταντζόγλειο Στάδιο και τελούσε υπό την αιγίδα του τμήματος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ. Τότε, ο κ. Bennington είχε στηρίξει το εγχείρημα του κ. Γκιουζέλη και είχε δεσμευτεί να χρηματοδοτήσει την τοποθέτηση ανοιχτού γυμναστηρίου για τους μαθητές. Το εγχείρημα υποστήριξε μέσω δωρεάς και ο Πρόεδρος της Σχολής Dr. Lansdale. 

Να σημειωθεί ότι στόχος του Κωνσταντίνου Γκιουζέλη για την τρέχουσα χρονιά είναι η συμμετοχή σε τρεις (!) μαραθωνίους και στον «Αγώνα υπεραπόστασης διάρκειας 24 ωρών», πάντα με γνώμονα τη συγκέντρωση δωρεών για την ΑΓΣ.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!