ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ματαίωση - λόγω πανδημίας - της Ημέρας Δενδροφύτευσης 2021
21. 03. 2021

Εξαιτίας της πανδημίας και των υγειονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί, η εκδήλωση της δενδροφύτευσης, η οποία τελείται πάντα εντός της καλλιεργητικής περιόδου κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί.  Εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα τελεστεί συμβολική φύτευση δένδρου, χωρίς την παρουσία κοινού, για όλες τις δωρεές που πραγματοποιήθηκαν από τον Φεβρουάριο του 2020 έως και τον Μάρτιο του 2021.

Ωστόσο, συνεχίζεται το Πρόγραμμα Δωρεών «Εις μνήμην & Προς τιμήν». Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Ανάπτυξης Πόρων, σεβόμενο την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των δωρητών στο έργο και την αποστολή της ΑΓΣ, προσφέρει νέες δυνατότητες σε όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου, να συγχαρούν συγγενή ή φίλο ή ακόμα να γιορτάσουν μία επέτειο. Η διαδικασία αποστολής της ενημερωτικής κάρτας στην οικογένεια που θα υποδειχθεί από τον δωρητή συνεχίζει να ισχύει, ενώ μία φορά ετησίως, θα παραλαμβάνουν ταχυδρομικώς ή μέσω e-mail την πρόσκληση για τη συμβολική δενδροφύτευση, το μνημόσυνο και τη δεξίωση που ακολουθεί. 

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Ανάπτυξης Πόρων ευχαριστεί τους δωρητές για τη συμμετοχή και την υποστήριξή τους. Η  συμβολή τους στη συνέχιση του προγράμματος είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και σημαντική, καθώς παρέχει στους μαθητές και σπουδαστές μας οικονομική στήριξη και εκπαιδευτικές ευκαιρίες για αριστεία.

Ματαίωση - λόγω πανδημίας - της Ημέρας Δενδροφύτευσης 2021
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!