ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Ειδικά Προγράμματα   /   Ψυχαγωγικά & εκπαιδευτικά προγράμματα   /   Μέρες Άνοιξης, Μέρες Λαμπρής
Ψυχαγωγικά & εκπαιδευτικά προγράμματα
Μέρες Άνοιξης, Μέρες Λαμπρής

 

Οι «Μέρες Άνοιξης, Μέρες Λαμπρής!» στο αγρόκτημα είναι το πασχαλινό μας πρόγραμμα που εφαρμόζεται στη διάρκεια των πασχαλινών σχολικών διακοπών των παιδιών. Απευθύνεται στις ηλικίες 5 – 11 ετών και λειτουργεί για πολύ περιορισμένο αριθμό παιδιών για κάθε ένα από τους παρακάτω κύκλους.

Οι ημέρες εφαρμογής του θα είναι Μ. Δευτέρα- Μ. Πέμπτη, 29/04-02/05/24 και 09-11/05/24, από τις 8.00-15.30.

Οι μέρες είναι ανοιξιάτικες, η φύση στολισμένη και το αγρόκτημα στις πιο όμορφες στιγμές του!

Τη γλυκύτητα των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας θα ακολουθήσουν οι χαρμόσυνες μέρες της Λαμπρής! Κι εμείς θα δημιουργήσουμε με τα παιδιά στιγμές και μνήμες αγαπημένες. Οι δραστηριότητές μας, όπως πάντα, θα είναι έντονα βιωματικές και θα ακολουθήσουν την ατμόσφαιρα των ημερών και της εποχής. Θα ζυμώσουμε και θα ψήσουμε τα τσουρέκια μας, θα μαζέψουμε τα αυγά μας από το κοτέτσι και θα τα βάψουμε, θα στολίσουμε τις πασχαλινές μας λαμπάδες, θα πλέξουμε ανοιξιάτικα στεφάνια, θα παίξουμε το κυνήγι των κρυμμένων αυγών, θα ετοιμάσουμε τα αγαπημένα μας γλυκίσματα, θα φυτέψουμε λουλούδια, θα μάθουμε για τα έθιμα του Πάσχα, θα παίξουμε παιχνίδια από τα παλιά και πολλά ακόμη…!!!! Επίσης, όλοι μαζί θα ετοιμάσουμε και θα απολαύσουμε τα μεσημεριανά μας γεύματα. Ίσως, κάποια μέρα να κάνουμε και πικ νικ στο δασάκι μας!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Γενικές Πληροφορίες
Σύντομη περιγραφή
Αίτηση εγγραφής


                                                                              

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!