ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας Φίλων της Σχολής στην Αθήνα
18. 01. 2023

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, τα μέλη της ομάδας των Φίλων της Σχολής στην Αθήνα πραγματοποίησαν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους. Στο δείπνο παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Συμβουλίου των Εφόρων, Στέφανος Παντελιάδης με τη μητέρα του Ουρανία Παντελιάδη, ο πρόεδρος της ΑΓΣ Dr. Jeff Lansdale, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής όπως οι κυρίες: Θεοδώρα Βαλεντή, Όλια Αυδή, Άννυ Ευσταθίου, Vicki Kyriakos και Φοίβη Λεγάκη μαζί με τον σύζυγό της, καθώς και η υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων και του Γραφείου Αποφοίτων Λίλα Ζήζουλα με το στέλεχος του γραφείου Άννα Σαββέλη. Επίσης, παραβρέθηκαν οι απόφοιτοι: Πασχάλης Χαριζάνης, Μανώλης Πετράκης, Λάμπρος Καραπατσιάς, Κατερίνα Κουρουκτσίδου και Αγάπη Λάρδη.

Ο επικεφαλής της ομάδας κ. Πολυχρόνης Πολυχρονιάδης, καλωσόρισε τους καλεσμένους και ευχήθηκε να συνεχιστεί το έργο της ομάδας με την ίδια επιτυχία και τη νέα χρονιά. Όπως είπε, προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να πλαισιώσουν ως μέλη την ομάδα της Αθήνας και να βοηθήσουν το αξιόλογο έργο της προς στήριξη των μαθητών και σπουδαστών της Σχολής και του Perrotis College. 

Τυχερή της πολύ όμορφης και «ζεστής» εκδήλωσης ήταν η Μαίρη Κουγιούφα, στο κομμάτι βασιλόπιτας της οποίας βρέθηκε το φλουρί.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!