Μία εκπαιδευτική εκδρομή για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας από τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία που εξοικειώνει τα παιδιά με τη λειτουργία και την παραγωγή ενός σύγχρονου αγροκτήματος.
Οι μαθητές επισκέπτονται τις υποδομές του αγροκτήματος, ξεναγούνται σε διάφορους χώρους όπως ο αμπελώνας, ο κήπος των μυρωδικών, ο ελαιώνας, ο οπωρώνας, το οινοποιείο, το βουστάσιο, το γαλακτοκομείο, τα θερμοκήπια, το παραδοσιακό κοτέτσι και η μαθητική βιβλιοθήκη. Το πρόγραμμα καταλήγει στο μεγάλο θερμοκήπιο όπου κάθε μαθητής μεταφυτεύει το δικό του ανθοφόρο ή αρωματικό φυτό. Το εστιατόριο είναι διαθέσιμο για την περίπτωση που η σχολική ομάδα θέλει να κολατσίσει.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προγράμμα πρωτοβάθμιας πατήστε
εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προγράμμα δευτεροβάθμιας πατήστε εδώ.