ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Βραβείο σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό για την Ομάδα Κινηματογράφου
27. 09. 2021

Τη δεύτερη θέση στην κατηγορία σποτ του πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού ψηφιακής δημιουργίας της εκπαιδευτικής ραδιοτηλεόρασης και του Ινστιτούτου Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» με θέμα: «Οδική Ασφάλεια – Κοινή Ευθύνη», κατέκτησαν τα μέλη της Ομάδας Κινηματογράφου της ΑΓΣ.

Τα μέλη της Ομάδας, δημιούργησαν το βίντεο σποτ  "Cycle" για την κατηγορία  "Ποδηλατώ και προστατεύω το περιβάλλον!".

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών/ μαθητριών και η ενεργοποίησή τους στο ζήτημα της ασφαλούς μετακίνησής τους μέσω της δημιουργίας πρωτότυπων ψηφιακών έργων με θέμα τη σημασία της τήρησης των κανόνων του Κ.Ο.Κ. και της καλλιέργειας κουλτούρας οδικής ασφάλειας σε όλους τους πολίτες. Στόχος του διαγωνισμού είναι να κατανοηθεί πως οι έφηβοι ως χρήστες του οδικού δικτύου έχουν δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις που οφείλουν να γνωρίζουν και να τηρούν ώστε να μπορούν οι ίδιοι και οι συμπολίτες τους να κυκλοφορούν με ασφάλεια και να μην κινδυνεύουν να τραυματιστούν σοβαρά σε τροχαία συμβάντα.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!