ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Βιωματικό πρόγραμμα STEAM Labs για τους μαθητές του Γυμνασίου Χασιώτη
08. 02. 2022

Στο πλαίσιο της διδασκαλίας των φυσικών επιστημών στο Γυμνάσιο Χασιώτη πραγματοποιείται το βιωματικό πρόγραμμα STEAM Labs. Πρόκειται για ένα καινοτόμο, ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, όπου οι μαθητές καλλιεργούν τη δημιουργικότητα και την κριτική τους σκέψη, κατανοούν και εμβαθύνουν στη διδακτέα ύλη και συνδέουν τις θεωρητικές έννοιες της επιστήμης με την πραγματική ζωή και τον φυσικό κόσμο.

Κατά την εκπαιδευτική και διδακτική διαδικασία εφαρμόζεται η βιωματική και ομαδοσυνεργατική προσέγγιση της διδασκαλίας και μάθησης, αλλά και η διερευνητική - ανακαλυπτική μέθοδος. Οι μαθητές μελετούν με το μικροσκόπιο παρασκευάσματα ιστών και κυττάρων, ταυτοποιούν βιολογικά μακρομόρια, πραγματοποιούν πειράματα ηλεκτρισμού, μελετούν τα σεισμικά κύματα, απομονώνουν φυτικές χρωστικές και συμμετέχουν σε πολλές ακόμη δραστηριότητες στα εργαστήρια φυσικών επιστημών της Σχολής.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!