ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συμμετοχή του HUB ΑΓΣ σε εκδηλώσεις για την αγροδιατροφή και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα
06. 11. 2023

Οι εξελίξεις και οι ευκαιρίες στον τομέα της αγροδιατροφής στην Κρήτη, βρέθηκαν στο επίκεντρο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, με τη στήριξη της τοπικής Περιφέρειας. 


Ομιλήτρια ήταν και η διευθύντρια του HUB της ΑΓΣ, Δρ. Βίκυ Κρυσταλλίδου, η οποία μοιράστηκε τις γνώσεις και τις εμπειρίες της με τους συμμετέχοντες. Η ενημερωτική εκδήλωση αποτέλεσε μια σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση της αγροδιατροφής στην Κρήτη και την ανάδειξη των καινοτομιών και των ευκαιριών στον τομέα. Επιπλέον, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη διασύνδεση των επαγγελματιών της αγροδιατροφής και την ενίσχυση της θέσης της Κρήτης ως κέντρο της βιώσιμης αγροδιατροφής.


Η Δρ. Κρυσταλλίδου μίλησε και για τις ευκαιρίες που προσφέρει ο αγροδιατροφικός κλάδος στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία. Μοιράστηκε στρατηγικές και συμβουλές για τους τρόπους με τους οποίους οι γυναίκες μπορούν να πετύχουν στον συγκεκριμένο τομέα. 


Το 1ο forum γυναικείας επιχειρηματικότητας στη Στερεά Ελλάδα, διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος και είχε ως σκοπό να προσφέρει στις συμμετέχουσες πρακτικές γνώσεις και έμπνευση που αφορούν την επιχειρηματικότητα και τον κόσμο του επιχειρείν. Περιελάμβανε workshop σε διάφορες θεματικές που παρουσιάστηκαν από καταξιωμένες και έμπειρες εισηγήτριες. Καθένα αποτελούσε πολύτιμη ευκαιρία για τις συμμετέχουσες να εμβαθύνουν στα θέματα που τις ενδιέφεραν και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες. Η συνάντηση δημιούργησε κλίμα ανοικτής συζήτησης και αμοιβαίας ενίσχυσης, προωθώντας την αλληλεγγύη και την ενίσχυση των γυναικών επιχειρηματιών στην περιοχή.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!