ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Διακρίσεις στον πανελλήνιο διαγωνισμό Forensics
18. 04. 2024

Συνολικά 17 μαθητές και μαθήτριες (οκτώ από το Γυμνάσιο Χασιώτη και εννέα από το Λύκειο) της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής συμμετείχαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Forensics (PFAT 2024). Διαγωνίστηκαν μαζί με περισσότερα από 500 παιδιά από ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και της Πάτρας στο Oral Interpretation of Literature, Oratory και το Duet Acting. Όλα τα παιδιά έλαβαν πολύ θετικά σχόλια για την παρουσία τους με κορυφαία στιγμή την πρόκριση της Κατερίνας Βασιλάκη με το Oratory της με τίτλο "Do it like Nadal" στον τελικό.

Την προετοιμασία του ανέλαβαν η AFS Forensics Head Coach, Βιβή Παντελίδου και οι καθηγητές Αγγλικών: Ντόροθυ Χρυσοχοΐδου, Αθηνά Νικηφορίδου, Στέλλα Χυτήρογλου και Δημήτριος Τσομπάνος, καθώς και οι fellows Patrick Lacourrege, Lucy Jensen και Yuliana Latorre, οι οποίοι συμμετείχαν και ως κριτές του διαγωνισμού που φέτος φιλοξενήθηκε από τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!