ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ένα ξεχωριστό Thanksgiving σε μία ιδιαίτερη χρονιά
05. 12. 2020

Ο φετινός εορτασμός του Thanksgiving ήταν τουλάχιστον… ιδιαίτερος, καθώς πραγματοποιήθηκε μέσα στο δεύτερο κύμα της πανδημίας. Όμως, οι Αμερικανοί Fellows και φοιτητές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, σπουδάζουν και ζουν κάτω από την ίδια στέγη, στις εγκαταστάσεις της Σχολής, τίμησαν με παραδοσιακό τρόπο τη γιορτή και αποκάλυψαν για ποια πράγματα είναι ευγνώμονες.

Την Ημέρα των Ευχαριστιών, 26 Νοεμβρίου, όλοι τους κάθισαν γύρω από το τραπέζι απολαμβάνοντας την παραδοσιακή γαλοπούλα Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Όμως, η πραγματική γιορτή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου. Το δείπνο του Σαββάτου είχε προγραμματιστεί για τις 19:00, αλλά η προετοιμασία άρχισε από νωρίς το πρωί. Κάθε άτομο επέλεξε ένα ή δύο πιάτα που για το ίδιο αντιπροσωπεύει την Ημέρα των Ευχαριστιών. Έτσι, η Li'Yonna έφτιαξε γεμιστό ψωμί καλαμποκιού και νόστιμη σάλτσα. Η Jasmine ρύζι με τυρί και μπρόκολο. Η Lily έψησε μια ποικιλία εποχιακών λαχανικών. Η Margaret ετοίμασε τα λαχανάκια Βρυξελλών, τα αυγά και τα cheesecake. Η Lina έκανε πουρέ πατάτας με τραγανό κάλυμμα. Η Kaitlyn έψησε δύο μηλόπιτες και τάρτες βουτύρου. Η Kate έψησε την γαλοπούλα. Πέρασαν την ημέρα τους κάνοντας ζεστό μηλίτη, ένα εποχιακό ποτό φτιαγμένο από μήλα και μπαχαρικά, το οποίο γέμισε την κουζίνα με τα κλασικά αρώματα του φθινοπώρου. Το Cincinnati Hall ήταν γεμάτο αναταραχή, αλλά, κατάφεραν να προετοιμάσουν τα πάντα εγκαίρως.

Διακόσμησαν το τραπέζι φαγητού με μια ποικιλία χρωμάτων, χάρη σε μερικά όμορφα φυτά του campus και όρισαν τις θέσεις για τους έξι Fellows, τη φοιτήτρια του προγράμματος Study Abroad και τους δύο σπουδαστές του Perrotis College που μένουν στο campus. Πριν αρχίσει η γιορτή και τηρώντας την αμερικανική παράδοση, ο καθένας εκμυστηρεύτηκε αυτά για τα οποία είναι ευγνώμων.

  • Li'Yonna: Είμαι ευγνώμων για την υγεία και την ευτυχία της οικογένειας και των φίλων μου. Επίσης για όλες τις καλές εμπειρίες που δεν έχουν ακόμη έρθει.
  • Lily: Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να σπουδάσω στο εξωτερικό, στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Επίσης για τα ελληνικά μέλη της οικογένειάς μου που με ανιδιοτέλεια με δέχθηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στην Ελλάδα.
  • Margaret: Είμαι ευγνώμων για την αδιάλειπτη υποστήριξη της οικογένειάς μου στις Η.Π.Α. και της «οικογένειάς μου» στη Σχολή. Επίσης, που βρίσκομαι σε ένα τόσο όμορφο μέρος για καραντίνα, με άφθονο χώρο και καθαρό αέρα.
  • Jasmine: Είμαι ευγνώμων για την οικογένεια που έχω κάνει στη Σχολή και την ατελείωτη υποστήριξη του προσωπικού. Επίσης, για την υγεία και την ασφάλεια της οικογένειας και των φίλων μου στο Χιούστον.
  • Kaitlyn: Είμαι ευγνώμων τόσο για τους συναδέλφους, καθώς είναι η οικογένειά μου στο εξωτερικό, όσο και για την οικογένειά μου στις Η.Π.Α., καθώς με υποστήριξε σε αυτό το ταξίδι. Είμαι επίσης ευγνώμων που όλοι είναι χαρούμενοι και υγιείς.
  • Kate: Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα στη Σχολή, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της εορταστικής περιόδου και για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που εργάζονται ακούραστα για να μας κρατήσουν ασφαλείς και υγιείς.
  • Lina: Είμαι ευγνώμων για τους φίλους μου εδώ στην Ελλάδα, που είναι όλοι υπέροχοι! Επίσης, που η οικογένειά μου είναι υγιής και ευτυχισμένη, παρόλο που είναι πολύ μακριά.
  • Maureen: Είμαι ευγνώμων για το δώρο της ζωής, για την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College που με φρόντισαν και με στήριξαν και είμαι ευγνώμων για την υποτροφία μου.
  • Delphin: Είμαι ευγνώμων για την υγεία μου, την υγεία της οικογένειάς μου και για τα πράγματα που έχω. Είμαι επίσης ευγνώμων για την προσωπική μου εξέλιξη και που μπόρεσα να σπουδάσω εδώ στο Perrotis College περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που με υποστηρίζουν.
Ένα ξεχωριστό Thanksgiving σε μία ιδιαίτερη χρονιά
Ένα ξεχωριστό Thanksgiving σε μία ιδιαίτερη χρονιά
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!