ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Η Σχολή απέκτησε το δικό της podcast!
01. 07. 2021
Ένα podcast studio μέσα σε μια σχολική βιβλιοθήκη; ΝΑΙ! Ένα σύγχρονο “ραδιόφωνο” από μαθητές, σπουδαστές και ερευνητές μόλις ξεκίνησε να εκπέμπει από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, γιατί ο καλύτερος τρόπος για να μαθευτούν οι πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες, είναι να ακούγονται!
 
Η δημιουργία ενός podcast είναι καταπληκτική, όμως η κοινή χρήση του με μια τόσο μεγάλη κοινότητα είναι ακόμα καλύτερη! Οπουδήποτε, οποτεδήποτε σε iPod, υπολογιστές ή smartphones, ακούμε συζητήσεις εν κινήσει γιατί η ζωή, όπως και η έρευνα, δε σταματά ποτέ!
 
Στο 1o podcast 'Δια Μέσου’ η Δαμιάνα Κουτσομίχα, ο Νίκος Παναγιώτου και η Ανθή Μπάλιου ενώνουν τις φωνές τους για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Εργαστήριο Ειρηνευτικής Δημοσιογραφίας/ International Peace Journalism Laboratory, την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και τη βιβλιοθήκη της κι ανοίγουν τον κύκλο των συζητήσεων, μιλώντας για τη θεματολογία που θα αναλυθεί στα επόμενα podcasts.
 
Κάντε ένα “break” από τις οθόνες και ακούστε! 
 
Βρείτε εδώ όλα τα επεισόδια.
 
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!