ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Ειδικά Προγράμματα   /   Ψυχαγωγικά & εκπαιδευτικά προγράμματα   /   Ξεχωριστά Σαββατόβραδα στο Αγρόκτημα
Ψυχαγωγικά & εκπαιδευτικά προγράμματα
Ξεχωριστά Σαββατόβραδα στο Αγρόκτημα
«Ξεχωριστά Σαββατόβραδα στο αγρόκτημα» !
 
Sleep-over για παιδιά στην ΑΓΣ
 
Τα «Ξεχωριστά Σαββατόβραδα στο αγρόκτημα» είναι ένα ψυχαγωγικό- εκπαιδευτικό πρόγραμμα με διανυκτέρευση Σαββατόβραδου στο αγρόκτημα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Βραδιές Σαββάτου με μεγάλη παρέα, φαντασία και δημιουργική διάθεση, κατασκευές, παιχνίδια, εξερευνήσεις στο αγρόκτημα της ΑΓΣ, μαγειρέματα, ζαχαροπλαστική και προβολή παιδικής ταινίας, είναι κάποιες από τις δραστηριότητες μας. Τα «Ξεχωριστά Σαββατόβραδα» προτείνονται σε παιδιά από Δ΄ -Στ΄ Δημοτικού. Οι προγραμματισμένες ημερομηνίες για το σχολικό έτος 2023-24 είναι:
 
11/11/23 , 16/12/23 , 20/1/24 , 17/2/24 , 9/3/24 και 27/4/24
 
Το περιεχόμενο των δραστηριοτήτων κάθε βραδιάς θα είναι διαφορετικό και ανάλογο με την εποχή και τις εορταστικές περιόδους ώστε τα παιδιά να μπορούν να συμμετέχουν σε περισσότερες από μία. Βραδινή κηπουρική στα θερμοκήπια, εργαστήρια κεραμικής, βραδινές εξερευνήσεις στο αγρόκτημα, αναζητήσεις θησαυρών και ηρώων, παιχνίδια στο γυμναστήριο, μαγειρικές και εργαστήρια κατασκευών είναι μερικές από τις δραστηριότητες μας. Το πρόγραμμα κάθε βραδιάς θα ανακοινώνεται έγκαιρα. Η διανυκτέρευση ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου στις 18.30 και ολοκληρώνεται το πρωί της Κυριακής στις 10.30.
 
Πού και πώς θα κοιμηθούν τα παιδιά;
 
Τα παιδιά, σαν μία μεγάλη παρέα, θα διανυκτερεύσουν στο χώρο της κεντρικής
βιβλιοθήκης μας με sleeping bag σε υπόστρωμα. Σε κάθε βραδιά θα συμμετέχουν έως 25 παιδιά σε δύο υποομάδες. Εδώ μπορείτε να δείτε τη βιβλιοθήκη μας
http://librarycatalog.afs.edu.gr/ . Για λόγους ασφάλειας και εξοικείωσης με το χώρο, στη διάρκεια της νύχτας ο χώρος θα είναι υποφωτισμένος.
 
Ασφάλεια στο χώρο
Όπως γνωρίζετε, οι εγκαταστάσεις του αγροκτήματος φυλάσσονται όλο το 24ωρο. Τα στελέχη μας στη διάρκεια της νύχτας θα είναι σε εγρήγορση για να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη των παιδιών. Θα έχουμε τη δυνατότητα άμεσης τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη γιατρό της Σχολής για την περίπτωση απρόοπτου ιατρικού θέματος. Στη διάθεση των γονέων θα υπάρχει τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας με την επικεφαλής του sleepover. Σε κάθε διανυκτέρευση μπορούν να συμμετέχουν 25 παιδιά και 5 έμπειρα στελέχη μας με εκπαιδευτική ιδιότητα θα έχουν την ευθύνη της φροντίδας τους. Ασφαλιστική κάλυψη από την Ευρωπαϊκή Πίστη.
 
Τι πρέπει να έχουν μαζί τους;
Τα παιδιά θα χρειαστούν μαζί τους μια τσάντα με τα προσωπικά τους είδη καθαριότητας
και μια πλήρη αλλαξιά ρούχων, ένα παγουράκι κρεμαστό, ένα φακό, υπνόσακο και
υπόστρωμα.
 
Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;
Είναι απλό: κατεβάστε την αίτηση εγγραφής-καρτέλα παιδιού , συμπληρώστε την και
στείλτε την στο email του προγράμματος- scamp@afs.edu.gr. Ακολουθήστε τις οδηγίες για την οριστικοποίηση της συμμετοχής σας.
 
Ετοιμαστείτε λοιπόν με τα φιλαράκια σας για πραγματικά ξεχωριστές βραδιές..!
 
Επικοινωνία: κα Μίγδη Μάρω και κα Αργυριάδου Ειρήνη , 2310 492768 και 2310 492756, email-scamp@afs.edu.gr
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!