ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Ειδικά Προγράμματα   /   Επισκέψεις στο Αγρόκτημα   /   Ξεχωριστά Σαββατόβραδα στο Αγρόκτημα
Επισκέψεις στο Αγρόκτημα
Ξεχωριστά Σαββατόβραδα στο Αγρόκτημα
«Ξεχωριστά Σαββατόβραδα στο αγρόκτημα»!!!
Sleep-over για παιδιά στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή
 
Φίλοι μας, είστε έτοιμοι για το επόμενο «Ξεχωριστό Σαββατόβραδο στο αγρόκτημα»;!
 
Μια ολόκληρη βραδιά με μεγάλη παρέα, με φαντασία και δημιουργική διάθεση, κατασκευές, κηπουρικές εργασίες, παιχνίδια, περίπατο στο αγρόκτημα της ΑΓΣ  και προβολή παιδικής ταινίας, είναι το «Ξεχωριστό Σαββατόβραδο» που προσφέρουμε σε παιδιά από Γ΄ δημοτικού έως Α΄ Γυμνασίου.
Κρατήστε τις ημερομηνίες: 2/11/19,  7/12/19,  22/2/20,   28/3/20,   9/5/20
 
Το περιεχόμενο των δραστηριοτήτων  κάθε βραδιάς  θα είναι διαφορετικό και ανάλογο με την εποχή και τις εορταστικές περιόδους ώστε τα παιδιά να μπορούν να συμμετέχουν σε περισσότερες από μία. Βραδινή κηπουρική στα θερμοκήπια, εργαστήρια κεραμικής, άναμμα του ξυλόφουρνου της αυλής μας, εξερευνήσεις στο αγρόκτημα, παιχνίδια στο γυμναστήριο, μαγειρικές και εργαστήρια κατασκευών, στολισμός του μεγάλου δένδρου των κήπων είναι μερικές από τις δραστηριότητες μας. Το πρόγραμμα κάθε βραδιάς θα ανακοινώνεται έγκαιρα. Η διανυκτέρευση ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου στις 7:30 και ολοκληρώνεται το πρωί της Κυριακής στις 10:30.

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ. Για το πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου "Ξεχωριστού Σαββατόβραδου" της 7ης Δεκεμβρίου, πατήστε εδώ
 
Πού και πώς θα κοιμηθούν τα παιδιά;
Τα παιδιά, σαν μία μεγάλη παρέα, θα διανυκτερεύσουν στο χώρο της κεντρικής βιβλιοθήκης μας με sleeping bag σε υπόστρωμα.  Σε κάθε βραδιά θα συμμετέχουν έως 30 παιδιά σε δύο ομάδες. Εδώ μπορείτε να δείτε τη βιβλιοθήκη μας http://librarycatalog.afs.edu.gr/. Για λόγους ασφάλειας και εξοικείωσης με το χώρο, στη διάρκεια της νύχτας ο χώρος θα είναι υποφωτισμένος.
 
Ασφάλεια στο χώρο
Όπως γνωρίζετε, οι εγκαταστάσεις του αγροκτήματος φυλάσσονται όλο το 24ωρο. Τα στελέχη μας στη διάρκεια της νύχτας θα είναι σε εγρήγορση για να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη των παιδιών. Θα έχουμε τη δυνατότητα άμεσης τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη γιατρό της Σχολής για την περίπτωση απρόοπτου ιατρικού θέματος. Στη διάθεση των γονέων θα υπάρχει τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας με τον επικεφαλής του sleepover. Συνολικά πέντε έμπειρα στελέχη μας θα έχουν την ευθύνη της φροντίδας των παιδιών.
 
Τι πρέπει να έχουν μαζί τους;
Τα παιδιά θα χρειαστούν μαζί τους μια τσάντα με τα προσωπικά τους είδη καθαριότητας και μια πλήρη αλλαξιά ρούχων, ένα παγουράκι κρεμαστό, ένα φακό, υπνόσακο και υπόστρωμα.
 
Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;
Είναι απλό: κατεβάστε την αίτηση εγγραφής-καρτέλα παιδιού, συμπληρώστε την και στείλτε την στο email του προγράμματος scamp@afs.edu.gr. Ακολουθήστε τις οδηγίες για την οριστικοποίηση της συμμετοχής σας. Το κόστος συμμετοχής είναι 50€ ανά παιδί και περιλαμβάνει τα πάντα, εκτός από τα προσωπικά είδη και τον υπνόσακο με το υπόστρωμα. Η πληρωμή γίνεται έως και 3 ημέρες μετά τη δήλωση συμμετοχής .
 
Ετοιμαστείτε λοιπόν με τα φιλαράκια σας για πραγματικά ξεχωριστές βραδιές ….!
 
Επικοινωνία: Μίγδη Μάρω  και  Αργυριάδου Ειρήνη , 2310 492768  και 2310 492756,  email: scamp@afs.edu.gr

      

      

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!