ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Χριστουγεννιάτικο Bazaar από την IWOG
28. 11. 2022

Εορταστικά χειροποίητα δώρα, λιχουδιές, δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, χορωδίες, ακόμη και… Αϊ Βασίλη περιελάμβανε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργάνωσαν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο δημαρχείο Πανοράματος τα μέλη της IWOG (International Women’s Organization of Greece).

Η πρόεδρος της Οργάνωσης, Χριστίνα Lansdale Willis, η οποία είναι και η υπεύθυνη του Εργαστηρίου Κεραμικής της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της από την ανταπόκριση των πολιτών. «Όλα τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ήταν μία γιορτή για όλη την οικογένεια. Είχαμε καλλιτεχνικό πρόγραμμα όλη την ημέρα και οι συμμετέχοντες πραγματικά το απόλαυσαν. Αυτή η επαφή μας είχε λείψει, καθώς τα χρόνια της πανδημίας δεν διοργανώσαμε bazaar», είπε συγκινημένη. «Θα συνεχίσουμε να βοηθούμε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη μέσα από το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο μας. Η Οργάνωσή μας είναι μία μεγάλη αγκαλιά για όλους», κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι η IWOG είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη πολιτικός οργανισμός, που ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 1948 ως AWOG, (American Women’s Organization of Greece), για να προσφέρει φιλανθρωπική βοήθεια στον σπαρασσόμενο από τον εμφύλιο ελληνικό λαό. Τη δεκαετία του 1970, έγινε IWOG (International Women’s Organization of Greece). Πλέον λειτουργεί ως μια κοινωνική και φιλανθρωπική ομάδα που υποδέχεται αλλοδαπές γυναίκες στη Θεσσαλονίκη και προσφέρει βοήθεια σε άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα, καθώς και σε άπορα άτομα. Το IWOG απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που κατοικούν στη Βόρεια Ελλάδα, με κοινό δεσμό την αγγλική γλώσσα.

Στην φιλανθρωπική εκδήλωση συμμετείχαν και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, διαθέτοντας προς πώληση διάφορα αντικείμενα.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!