ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Με μαθητές της Σχολής συναντήθηκε ο υπεραθλητής Σπύρος Χρυσικόπουλος
06. 03. 2019

Συνοδοιπόρους στην υπεράνθρωπη προσπάθεια του να κολυμπήσει από τη Ρόδο στο Καστελόριζο έκανε τους μαθητές της Σχολής, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο campus έγινε και η προβολή του ντοκιμαντέρ «Άκρα» που αφορά την απόφασή του να διασχίσει κολυμπώντας τα δύο ακριτικά νησιά.

Η ομιλία του Σπύρου Χρυσικόπουλου έγινε στη βιβλιοθήκη «Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή». Ανέλυσε τη δυσκολία του εγχειρήματος να κολυμπήσει 140 χιλιόμετρα αλλά και την όλη του πορεία σε αγώνες κολύμβησης υπεραποστάσεως, τριάθλου και τον τελευταίο του αγώνα στο Ροβανιέμι όπου έτρεξε 150 χιλιόμετρα σε θερμοκρασίες αρκετά κάτω του μηδενός. Οι μαθητές για να ευχαριστήσουν του χάρισαν μια μπλούζα της Σχολής και μια σακούλα με προϊόντα του αγροκτήματος. Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου έξι μαθητές της Σχολής είχαν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ με θέμα την απόπειρα του Σπύρου να φτάσει από τη Ρόδο στο Καστελλόριζο  στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Μέσα από την ταινία “Άκρα” που δημιουργείται με αφορμή την κάλυψη του εγχειρήματος του Σπύρου Χρυσικόπουλου, φωτίζεται η απεριόριστη ανθρώπινη δύναμη που αποκτά κανείς όταν καταφέρει να δείξει στον ίδιο του τον εαυτό πως ο φόβος μπορεί να είναι απλά και η κινητήριος δύναμη που θα τον οδηγήσει στον μεγαλύτερο στόχο του.

Με μαθητές της Σχολής συναντήθηκε ο υπεραθλητής Σπύρος Χρυσικόπουλος
Με μαθητές της Σχολής συναντήθηκε ο υπεραθλητής Σπύρος Χρυσικόπουλος
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!