ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εκπαίδευση στο πεδίο για συνεργάτες της εταιρείας Μέλισσα-Κίκιζας Α.Β.Ε.Ε. Τροφίμων
18. 04. 2022

Δύο διά ζώσης βιωματικά μαθήματα πραγματοποίησαν τα στελέχη του Τμήματος Γεωργικών Εφαρμογών της ΑΓΣ σε συνεργασία με τα στελέχη της Ακαδημίας Σίτου της εταιρείας Μέλισσα-Κίκιζας Α.Β.Ε.Ε. Τροφίμων σε συνολικά 22 παραγωγούς συμβολαιακής γεωργίας της εταιρείας.

Το πρώτο υλοποιήθηκε σε αγροτεμάχιο της εταιρείας στην περιοχή των Νέων Καρυών Λάρισας, με αντικείμενο: «Προστασία περιβάλλοντος - υγιεινή - ασφάλεια εργασίας» και με εκπαιδευτές τους Κωνσταντίνο Ζουκίδη και Ερρίκο Μπλιούκα. Διδάχθηκαν για την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, την υγιεινή και την ασφάλεια της εργασίας στην ύπαιθρο, την ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων και τις αρχές του κώδικα ορθής γεωργικής πρακτικής.

Το δεύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εφαρμογές νέων τεχνολογιών» υλοποιήθηκε στην ίδια περιοχή με εκπαιδευτές τον καθηγητή του Perrotis College Δρα Αθανάσιο Γκέρτση  και τον Ερρίκο Μπλιούκα. Οι συμμετέχοντες διδάχθηκαν διαδικασίες σχετικά με την τηλεπισκόπιση με χρήση ΣμηΕΑ (drone) και έγινε επιδεκτική εφαρμογή αεροψεκασμού με Spray drones ή ΣμηΕΑ ψεκασμών.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!