ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Οι νέοι Residential Leaders για τη χρονιά 2023-2024
30. 06. 2023

Είναι η dream team του Οικοτροφείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Πρόκειται για επτά μαθητές, οι οποίοι λειτουργούν σαν συνδετικός κρίκος μεταξύ του σχολείου και του οικοτροφείου. Ο θεσμός των Residential Leaders λειτουργεί στο οικοτροφείο του Λυκείου της ΑΓΣ από το 2016, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η επιλογή τους γίνεται μετά από συνεντεύξεις των ενδιαφερομένων με στελέχη του οικοτροφείου, του προγράμματος Arcadia και τις διευθύνσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Για τη σχολική χρονιά 2023-2024 έχουν επιλεγεί οι: Κατερίνα Αχλιώπα, Νίκος Δαμίρης, Παναγιώτης Δημτσούδης, Ματούλα Κανταράκια, Πέτρος Κατρακούλης, Φώτης Κουζιώρτης και Βασίλης  Τοπάλογλου.

Η ομάδα των επτά μαθητών, θα βοηθά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ειδικά στην περίοδο της εβδομάδας προσαρμογής των νέων μαθητών. Μέσα από δράσεις και δραστηριότητες θα προσπαθήσουν να κάνουν την ενσωμάτωση των νέων μαθητών πιο ομαλή και ζεστή! Ειδικά στο οικοτροφείο, φροντίζουν σε καθημερινή βάση να επικοινωνούν με τα παιδιά, να αντιληφθούν τις ανάγκες τους σαν συνομήλικοι και να αποτελέσουν την γέφυρα μεταξύ προσωπικού και οικοτρόφων. Τα Σαββατοκύριακα οργανώνουν βραδιές σινεφίλ και επιτραπέζιων παιχνιδιών αλλά και εξωτερικών δραστηριοτήτων.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!