ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στη συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος συμμετείχαν τέσσερις μαθητές των Λυκείων ΑΓΣ
10. 01. 2022
 
«Ένας για όλους και όλοι για έναν. Προς τη βέλτιστη επίδραση των τοπικών πρωτοβουλιών σε παγκόσμιο πλαίσιο  λήψης αποφάσεων», ήταν το αντικείμενο της 42ης  Συνδιάσκεψης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος, στην οποία συμμετείχαν τέσσερις μαθητές της Σχολής. 
 
Από τις 17 μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2021, οι μαθητές Πέτρος Γκένος (Β’ ΓΕΛ), Θανάσης Ρακόπουλος (Β’ ΓΕΛ),  Παναγιώτης Γκατζώλης-Σάμιος (Α’ ΕΠΑΛ) και Φώτης Κουζιώρτης (Α’ ΕΠΑΛ) συμμετείχαν δια ζώσης στην Συνδιάσκεψη με Θεματική: ”Ένας για όλους και όλοι για έναν. Προς τη βέλτιστη επίδραση των τοπικών πρωτοβουλιών σε παγκόσμιο πλαίσιο  λήψης αποφάσεων”. Εργάστηκαν σε ξεχωριστές επιτροπές με ποικίλα θέματα - όπως  μεταναστευτική κρίση, σεξουαλική αγωγή στα σχολεία, ενδοοικογενειακή βία,  βιωσιμότητα και εξερεύνηση του διαστήματος - κατέθεσαν τα αποτελέσματα των επιτροπών τους στη Γενική Ολομέλεια και βίωσαν μια προσομοίωση των εργασιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
 
Μάλιστα, τρεις από αυτούς επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή ως συμμετέχοντες για τη στελέχωση επιμέρους αποστολών του ΕΚΝΕ σε Διεθνή Φόρα καθώς και σε Περιφερειακές και Εθνικές Συνόδους άλλων Εθνικών Επιτροπών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων, σε όλη την Ευρώπη.
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!