ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα
28. 09. 2016
Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με εξαιρετική διάθεση, περισσότεροι από 400 φίλοι της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής συμμετείχαν στην πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση της χρονιάς: το «BBQ στο Αγρόκτημα». Πραγματοποιήθηκε στο δασάκι, το μεσημέρι της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου και διοργανώθηκε από τον «Σύλλογο Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής».
 
Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν –κάτω από τον λαμπρό ήλιο και το ελαφρύ δροσερό αεράκι- ένα εξαιρετικό γεύμα που ετοίμασαν οι σπουδαστές της Σχολής. Επίσης, είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν με τρακτέρ και πλατφόρμα στο καταπράσινο περιβάλλον της, ενώ τα εκπαιδευτικά στελέχη της Σχολής είχαν προετοιμάσει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για τα παιδιά, τα οποία ευχαριστήθηκαν το φαγητό και το παιχνίδι.
 
Διαχρονικά, το «BBQ στο Αγρόκτημα» στηρίζει τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Έτσι και φέτος, οι συμμετέχοντες απέδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τους μαθητές και τους σπουδαστές και συνέβαλαν στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών σκοπών της Σχολής και του Perrotis College, καθώς και του Προγράμματος Υποτροφιών.
 
Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από την εκδήλωση εδώ.
Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα
Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα
Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!