ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022
13. 10. 2022

Με ποικίλες εκδηλώσεις οι μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και τα Λύκεια της ΑΓΣ, γιόρτασαν τη φετινή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Την εκδήλωση του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου τίμησε με την παρουσία του ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής (αργυρό μετάλλιο Eurobasket 1989) Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε στους μαθητές για τις εμπειρίες από την αθλητική καριέρα του και με την ιδιότητα του γιατρού έκανε εισήγηση με θέμα: «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα - ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ».

Ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Χασιώτη διοργάνωσαν τη δική τους ημέρα σχολικού αθλητισμού. Οι διευθύνσεις είχαν προγραμματίσει διάφορες δράσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο της ΑΓΣ και κράτησαν το ενδιαφέρον των μαθητών. Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα περιελάμβανε τη διεξαγωγή αγώνων μπάσκετ, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, τένις και πινγκ-πονγκ.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!