ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Innovation Summit 2019
18. 10. 2019

Τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου του American Community School of Athens και του Hisar Κωνσταντινούπολης είχε η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στο πλαίσιο του Innovation Summit. Ήταν η τρίτη ετήσια διοργάνωση του Summit, στο οποίο φέτος για πρώτη φορά συμμετείχαν μαθητές και από την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, το διήμερο 17 και 18 Οκτωβρίου η ΑΓΣ υποδέχτηκε τρεις μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του ACS και ακόμη τρεις μαθητές της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Hisar της Τουρκίας. Μαζί με οκτώ μαθητές του Γενικού Λυκείου της ΑΓΣ, έκαναν τον προγραμματισμό του Innovation Summit, ενώ μαθητές του Γυμνασίου Χασιώτη παρακολούθησαν δύο από τα εργαστήρια. 

Κατά τη διάρκεια του Summit, οι μαθητές της ΑΓΣ έκαναν τέσσερις παρουσιάσεις: Game Theory (Τσιωνάς-Βαργεμέζη), Waste Recreation (Νάνου-Σπανούδη), Climate Change and how you can help reduce the after math (Σαλαγκούδης-Ανδριώτης) και How to create a Sustainable Environment in schools (Πρασσά-Συντριβάνης). Οι μαθητές του ACS έκαναν τρεις παρουσιάσεις: Food for Thought, Chinese Culture Capsule και A small tour in Space, ενώ οι μαθητές του Hisar τις εξής δύο: Introduction in Programming with Scratch and Makey Makey και Introduction to Python with micro:bit.

Δείτε παρακάτω τη δήλωση της Υπεύθυνης της Βιβλιοθήκης ΑΓΣ κας Δαμιάνας Κουτσομίχα σχετικά με την εκδήλωση:

Τους μαθητές συνόδευε η Director of Learning Commons του ACS, Μαριάνα Αυγουστάτου, ενώ από τη Σχολή το project υποστήριξαν τα δευτεροβάθμια σχολεία, η βιβλιοθήκη της Σχολής και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Μαθητών και Σπουδαστών. 

Innovation Summit 2019
Innovation Summit 2019
Innovation Summit 2019
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!