ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Παρουσίαση των δράσεων της ΑΓΣ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
15. 11. 2019

Οι παρεμβάσεις υψηλής τεχνολογίας στον αγροδιατροφικό κλάδο έτσι όπως αυτές υλοποιούνται μέσα από τα προγράμματα στα οποία συμμετέχει το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων της ΑΓΣ, παρουσιάστηκαν στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, στελέχη του γραφείου παρουσίασαν τις παρεμβάσεις που γίνονται μέσα από τα προγράμματα Next Food, Smart Farming, Eυδόκιμη Γη καθώς και τις θεματικές πλατφόρμες S3 που υποστηρίζονται από την D.G. Regio.

Την πρόσκληση απηύθυνε η επίκουρη καθηγήτρια του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Βασιλική Γρούγιου και μέσα από την παρουσίαση αναδείχθηκε η διασύνδεση της γνώσης που παράγεται στην ΑΓΣ στον κλάδο της αγροδιατροφής με την επιχειρηματική πραγματικότητα, μέρος της οποίας θα αποτελέσουν και οι απόφοιτοι του κλάδου Μάρκετιγκ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Ιδιαίτερα τονίστηκαν οι τεχνολογικές εξελίξεις στον αγροδιατροφικό τομέα και τα οφέλη που αποκομίζουν όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας προστιθέμενης αξίας του τροφίμου. Μετά την ολοκλήρωση της διάλεξης πραγματοποιήθηκε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων, οι όποιοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις της ΑΓΣ και εξεδήλωσαν την επιθυμία η σχέση ανάμεσα στα δύο μέρη να διατηρηθεί και να διευρυνθεί, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το συντομότερο δυνατό μέλλοντα χρόνο.

Παρουσίαση των δράσεων της ΑΓΣ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!