ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Γραφείο Αποφοίτων των λυκείων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής – Δεσμοί Αλληλεγγύης Δια Βίου
27. 12. 2018

Οι απόφοιτοι του δευτεροβάθμιου προγράμματος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της και πρεσβευτές της στην επιστημονική κοινότητα, στην αγορά εργασίας καθώς και την κοινωνία. Σκοπός της πρόσφατης ιδρύσεως του Γραφείου Αποφοίτων είναι η ενδυνάμωση των σχέσεων των αποφοίτων τόσο με το σχολείο στο οποίο φοιτούσαν όσο και η μεταξύ τους σχέση και δικτύωση. Οι δεσμοί αλληλεγγύης σε μία κοινότητα ανθρώπων όπως αυτής της Σχολής, αποτελούν ένα ισχυρό εφόδιο κυρίως στα πρώτα βήματα των αποφοίτων στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία όπως και στη μετέπειτα προσωπική τους πορεία. Το Γραφείο Αποφοίτων φιλοδοξεί να ενθαρρύνει τις επαγγελματικές αλλά και κοινωνικές σχέσεις των μελών του αλλά και να διατηρήσει δια βίου τη σχέση των αποφοίτων με το ίδιο το Ίδρυμα.

Για το λόγο αυτό το Γραφείο Αποφοίτων προσφέρει στους αποφοίτους τη δυνατότητα να πληροφορούνται για θέματα του ενδιαφέροντός τους μέσω email. Επίσης μέσω της ιστοσελίδας της Σχολής www.afs.edu.gr ο απόφοιτος μπορεί να:

  • Ενημερώνεται για θέσεις εργασίας
  • Ενημερώνεται για εκδηλώσεις, σεμινάρια, ημερίδες
  • Ενημερώνεται για τις πρόσφατες εξελίξεις και τα νέα της Σχολής
  • Ανανεώνει, καταχωρώντας το email του, τα στοιχεία επικοινωνίας του στη βάση δεδομένων των αποφοίτων που διατηρεί το Γραφείο Αποφοίτων
  • Αναζητά παλαιούς συμφοιτητές και καθηγητές του

Οι απόφοιτοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Αποφοίτων είτε με email alumni@afs.edu.gr  είτε καλώντας στα τηλέφωνα 2310492725 & 738.

Προσκαλούμε όλους να διαδώσουν την πληροφορία και σε άλλους και να τους προτρέψουν να επικοινωνήσουν για να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους!

Γραφείο Αποφοίτων των λυκείων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής  – Δεσμοί Αλληλεγγύης Δια Βίου
Γραφείο Αποφοίτων των λυκείων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής  – Δεσμοί Αλληλεγγύης Δια Βίου
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!