ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Διαδικτυακή εκδήλωση από το γραφείο Αποφοίτων για αγρο-περιβαλλοντικά ζητήματα
24. 02. 2022

Webinar με θέμα «Αειφορικά συστήματα καλλιέργειας για προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και δέσμευση άνθρακα στο έδαφος», διοργάνωσε το Γραφείο Αποφοίτων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Συμμετείχαν απόφοιτοι, μαθητές, σπουδαστές, καθηγητές και εργαζόμενοι της Σχολής, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τους διακεκριμένους ομιλητές και τις παρουσιάσεις τους. Μεταξύ άλλων αναπτύχθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με τη γεωργία διατήρησης των εδαφών μέσω της ελάχιστης διατάραξης του εδάφους, την ακαλλιέργεια και τις μηχανές απευθείας σποράς, θέματα τα οποία προκάλεσαν πολλές ερωτήσεις και οδήγησαν σε παραγωγικό διάλογο.

Την εκδήλωση συντόνισε ο διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου, Απόστολος Βουρκούδης και συμμετείχαν οι καθηγητές του PerrotisCollegeΔρ. Αθανάσιος Γκέρτσης και Δρ. Χρήστος Βασιλικιώτης και οι καθηγητές του πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δρ. Χρήστος Καβαλάρης και κ. Χρήστος Καραμούτης.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!