ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Για την προσφορά του στο μπάσκετ τιμήθηκε ο καθ.φυσικής αγωγής, Πάρης Πετράς, από την Ε.ΚΑ.Σ.Θ.
11. 02. 2024

Για την πολυετή και ουσιαστική προσφορά του στο μπάσκετ και τη συμβολή του στην περαιτέρω διάδοση του αθλήματος, τιμήθηκε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και καθηγητής φυσικής αγωγής της ΑΓΣ, Πάρης Πετράς από την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.

Η όμορφη και σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης, η οποία φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο. Ο πρόεδρος Σάββας Λόρτος και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, με τη συμμετοχή του γ.γ. αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά και του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιου τίμησαν αθλητές, και μαθητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους, προπονητές και παράγοντες, διαιτητές και βοηθών διαιτητών.

Ο κ. Πετράς έχει διαγράψει μία ξεχωριστή πορεία στα μπασκετικά τερέν. Έχει αγωνιστεί με σημαντικές επιτυχίες ως νεαρός αθλητής και έχει διαγράψει μια πορεία δεκαετιών ως προπονητής διαπρέποντας στο άθλημα και προωθώντας αθλητικά ιδεώδη. Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα, ευχαρίστησε τη διοίκηση της Ένωσης, τους προπονητές και καθηγητές του και τους παλιούς συναθλητές του για τη διάκριση.

Να σημειωθεί ότι ο Πάρης Πετράς παραμένει πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης που έχει περισσότερα από 500 μέλη, ενώ πρόσφατα εξελέγη πρόεδρος της FIMBA Europe.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!