ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Clarksville Christian School των Η.Π.Α.
17. 03. 2023

Την πρόθεση και την αποφασιστικότητά τους να εργαστούν στενά πάνω σε συγκεκριμένους τομείς, επισφράγισαν η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Clarksville Christian School των Η.Π.Α., με Σύμφωνο Συνεργασίας, το οποίο υπέγραψαν οι πρόεδροι των δύο Ιδρυμάτων, Dr. Jeff Lansdaleκαι Dr. Brad Moser αντίστοιχα.

Προβλέπει συνεργασία στους τομείς της βιωματικής αγροτικής εκπαίδευσης, παραγωγής και ανταλλαγής μαθητών. Οι στόχοι θα επιτευχθούν μέσα από συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα αναλάβουν τα δύο Ιδρύματα και αφορούν την ανάπτυξη επαγγελματικού προγράμματος σπουδών που σχετίζεται με τη γεωργική και περιβαλλοντική εκπαίδευση στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τις επισκέψεις μελέτης και δράσεις μεταφοράς τεχνογνωσίας, τη συνδιοργάνωση εκπαιδευτικών συνεδρίων και συνεργασία σε αιτήσεις που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση της ακαδημαϊκής αριστείας και της αγροτικής ανάπτυξης.

Για μία «πολύ σημαντική συμφωνία», έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΑΓΣ, Dr. Jeff Lansdale, ενώ ο ομόλογος του από το Clarksville Christian School, Dr. Brad Moser κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής του στο campusδήλωσε εντυπωσιασμένος από το εκπαιδευτικό έργο της Σχολής.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!