ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Ειδικά Προγράμματα   /   Επισκέψεις στο Αγρόκτημα   /   Ανακαλύπτω το Αγρόκτημα
Επισκέψεις στο Αγρόκτημα
Ανακαλύπτω το Αγρόκτημα


Το πρόγραμμα "Ανακαλύπτω το αγρόκτημα μέσα από ένα μεγάλο παιχνίδι θησαυρού" είναι ένα νέο εναλλακτικό σχεδιασμό του προγράμματος «Επίσκεψη στο αγρόκτημα της ΑΓΣ» με εντονότερο το βιωματικό στοιχείο. Απευθύνεται σε παιδιά B' - ΣΤ' Δημοτικού.
 
Η σχολική ομάδα παίζει και ανακαλύπτει! Με την καθοδήγηση των ειδικά εκπαιδευμένων στελεχών μας λύνει γρίφους, ξεπερνά δοκιμασίες σχετικές με το αγρόκτημα και τις παραγωγές του και, σταθμό – σταθμό, το ανακαλύπτει. Οι πληροφορίες που απαιτούνται δίνονται στα παιδιά στην πορεία του προγράμματος. Στην εξερεύνηση με το παιχνίδι θησαυρού περιλαμβάνονται όλες οι παραγωγικές υποδομές όπως στο πρόγραμμα της Επίσκεψης (βλ. παρακάτω Πρόγραμμα "Επίσκεψη στο Αγρόκτημα").
 
Για την περιγραφή του προγράμματος, πατήστε εδώ.
 
Τονίζουμε πως η λειτουργία του προγράμματος ακολουθεί τις επίσημες οδηγίες και μέτρα προφύλαξης από τη διασπορά του covid 19 , όπως ορίζουν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές και το Υπ. Παιδείας. Δείτε εδώ το πρωτόκολλο ενεργειών.
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!