ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Με επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση «Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα»
03. 10. 2022

Την πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση της σχολικής χρονιάς, το «Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα», διοργάνωσε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη Σχολή.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακό μπάρμπεκιου στο καταπράσινο δασάκι του campus και να διασκεδάσουν με τους ήχους γνωστού DJ, ενώ η Εθελοντική Ομάδα Κυριών (GSS) και τα εκπαιδευτικά στελέχη της ΑΓΣ είχαν προετοιμάσει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες (εκπαιδευτικά και κινητικά παιχνίδια) για τα παιδιά. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση συνέβαλαν στην ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών των μαθητών και σπουδαστών, καθώς και άλλων εκπαιδευτικών σκοπών της Σχολής και του Perrotis College.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης:

Reunion τάξης 1992

Την ίδια μέρα, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των αποφοίτων της τάξης του 1992 που διοργανώθηκε από το Γραφείο Αποφοίτων της ΑΓΣ. Αρχικά, συγκεντρώθηκαν στον γνώριμο σε αυτούς χώρο του James Hall, όπου τους καλωσόρισε θερμά ο πρόεδρος της Σχολής, Dr. JeffLansdale. Τους παρουσίασε – εν συντομία – όλα όσα έχουν αλλάξει στο εκπαιδευτικό Ίδρυμα από τη στιγμή της αποφοίτησής τους έως σήμερα. Ακολούθησε ξενάγησή τους στο campus, φωτογράφηση στα σκαλοπάτια του Princeton στα οποία είχαν σταθεί 30 χρόνια πριν στην τελετή αποφοίτησή τους και συμμετοχή στο «Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα» μαζί με τις οικογένειές τους.   

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!