ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού της ΕΛ.ΣΤΑΤ. η ομάδα του ΓΕΛ
20. 02. 2023

Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού της ΕΛ.ΣΤΑΤ. πέρασε η ομάδα του ΓΕΛ, την οποία αποτελούν οι μαθήτριες της Α’ τάξης: Αικατερίνη Βασιλάκη, Μαρία-Ελένη Δασκαλάκη και Μαρία Καλπακίδου. Υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Μαθηματικών Μιχάλη Γιαννόπουλου, συμμετείχαν με επιτυχία στην πρώτη φάση του διαγωνισμού και ήδη εργάζονται σκληρά για το δεύτερο στάδιο, το οποίο αφορά την παράδοση συγκεκριμένης εργασίας.

Σκοπός του ετήσιου πανελλήνιου διαγωνισμού στατιστικής είναι η ανάδειξη ταλαντούχων μαθητών που ενδιαφέρονται για τη στατιστική επιστήμη, τον τρόπο παραγωγής και τη χρήση των επίσημων στατιστικών στην καθημερινότητά τους, αλλά και σε άλλους τομείς της κοινωνίας, όπως στην οικονομία και τη χάραξη πολιτικής. Βραβεία θα απονεμηθούν στις πέντε πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας για το εθνικό επίπεδο του διαγωνισμού, καθώς και στις νικήτριες ομάδες του ευρωπαϊκού επιπέδου του διαγωνισμού, ενώ όλες οι ομάδες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!