ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Παρουσίαση του Γυμνασίου
14. 05. 2018

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τα προτερήματα του Γυμνασίου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής παρουσιάστηκαν στους γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Μαΐου και κατά τη διάρκεια της ανακοινώθηκε ότι Διευθυντής της νέας εκπαιδευτικής δομής αναλαμβάνει ο νυν Διευθυντής του ΕΠΑΛ, κ. Δημήτρης Σλαβούδης.

Ο πρόεδρος της Σχολής, Δρ. Πάνος Κανέλλης, αναφέρθηκε στην αποστολή του Γυμνασίου που δεν είναι άλλη από το να εφοδιάσει τους μαθητές με όλες τις γνώσεις και δεξιότητες που θα χρειαστούν στο Λύκειο, αλλά και να τους εμφυσήσει τη σπουδαιότητα της δια βίου μάθησης. "Επιστημονικά εργαστήρια με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με το εκπαιδευτικό αγρόκτημα της Σχολής, θα προωθούν την εξερεύνηση και θα προάγουν τη σχεδιαστική σκέψη", είπε.

Το Γυμνάσιο επιθυμεί να προσφέρει στους μαθητές το επόμενο σκαλί εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας την ομαλή προσαρμογή σε μια νέα και απαιτητική βαθμίδα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Η μοναδική εκπαιδευτική φιλοσοφία της Σχολής συμβάλλει στη διαμόρφωση και την παγίωση των χαρακτηριστικών που θα βοηθήσουν το μαθητή να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του τελευταίου σταδίου της εγκύκλιας εκπαίδευσής του. Μέσω της ολιστικής εκπαίδευσης, η Σχολή δημιουργεί την επόμενη γενιά συνειδητοποιημένων πολιτών και επιστημόνων με ανεπτυγμένες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και φυσικά θα προσθέσει ακόμα ένα μοναδικό κομμάτι στην εκπαιδευτική εμπειρία που προσφέρει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή από το 1904.

"Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια κοινότητα μαθητών, η οποία συνεργάζεται σε ένα περιβάλλον που καλλιεργεί τον ενθουσιασμό για μάθηση, την υπευθυνότητα και την ανεξαρτησία και οδηγεί στην ακαδημαϊκή και προσωπική ανάπτυξη", κατέληξε ο Δρ. Κανέλλης.

Παρουσίαση του Γυμνασίου
Παρουσίαση του Γυμνασίου
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!