ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Τελετή Αποφοίτησης Perrotis College 2016
23. 06. 2016
Παρουσία των Εφόρων της Σχολής, Ελλήνων και Αμερικανών, και άλλων επίσημων προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης των σπουδαστών του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.
 
Επίσημος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του California State University, Fresno, Dr. Joseph I. Castro. Ο Dr. Castro απευθύνθηκε στους αποφοίτους του Perrotis College επισημαίνοντας πως η εκπαίδευσή τους μέσα από το Κολέγιο θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν εξειδίκευση σε τομείς όπως η γεωργία ή οι επιχειρήσεις, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα  τη σύνδεση των προσωπικών τους χαρισμάτων με ένα επάγγελμα γεμάτο προκλήσεις, νόημα και αντίκτυπο. Η σύνδεση αυτή είναι αναγκαία για μια παραγωγική και γεμάτη ζωή.
 
Επίσης, ο Dr. Genti Kostandini, επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Georgia των ΗΠΑ και  ο Κ. Γιάννης Πούρικας, υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου πρώτης ύλης της εταιρείας Μέλισσα –Κίκιζας, διακεκριμένοι απόφοιτοι του Κολεγίου με πετυχημένη σταδιοδρομία στην επαγγελματική τους καριέρα, μίλησαν στους αποφοίτους για τις δικές τους εμπειρίες τόσο από τα χρόνια της φοίτησής τους  στο Κολέγιο όσο και από τις εμπειρίες τους στον εργασιακό χώρο.
 
Κατά τη διάρκεια της Τελετής Αποφοίτησης, σπουδαστές του Perrotis College βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους, την προσφορά τους στην οικοτροφειακή ζωή και των άλλων δραστηριοτήτων του Κολεγίου. Η εταιρεία «Ζυθοποιία Μακεδονίας –Θράκης»- Μπύρα Βεργίνα, μέσω του κ. Ιωάννη Σβήρκου, προσέφερε μια Υποτροφία στον Ιάσωνα –Ανδρέα Τζορμπάκη, σπουδαστή της ειδικότητας Food Science & Technology για τη συνέχιση των σπουδών του. 
Τελετή Αποφοίτησης Perrotis College 2016
Τελετή Αποφοίτησης Perrotis College 2016
Τελετή Αποφοίτησης Perrotis College 2016
Τελετή Αποφοίτησης Perrotis College 2016
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!