ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Έξυπνη γεωργία στη Μεγαλόπολη
24. 09. 2020

Το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής - σε συνεργασία με το «Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» και την περιφέρεια Πελοποννήσου - εξετάζει το ενδεχόμενο εφαρμογής της έξυπνης γεωργίας στην περιοχή της Μεγαλόπολης.

Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε ειδική τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, εκπροσώπων του Ιδρύματος και στελέχους του Γραφείου Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων ΑΓΣ. Το αντικείμενο της συνάντησης αφορούσε την ανάπτυξη της έξυπνης γεωργίας και τις δυνατότητες για την ενίσχυση από το συγκεκριμένο Ίδρυμα μιας τέτοιας δραστηριότητας στην περιοχή της Μεγαλόπολης, ενώ εξετάστηκε και η δυνατότητα ανάληψης εκπαιδευτικών προγραμμάτων για αγρότες και κτηνοτρόφους σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου. Παράλληλα, συζητήθηκε η συνεργασία των έξι Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Πελοποννήσου με την ΑΓΣ, ιδιαίτερα σε θέµατα του αγροδιατροφικού τοµέα.

Έξυπνη γεωργία στη Μεγαλόπολη
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!