ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Παιδικός Σταθμός   /   Προσωπικό
Παιδικός Σταθμός
Προσωπικό
Οι ειδικά εκπαιδευμένες νηπιαγωγοί, πέρα από την άρτια εφαρμογή του παιδαγωγικού προγράμματος, φροντίζουν για την ασφάλεια των παιδιών, τη σωματική και ψυχική τους υγεία, την υγιεινή και σωστή διατροφή, τη συναισθηματική υποστήριξη κατά την περίοδο αποχωρισμού από το σπίτι και της προσαρμογής στο σχολείο καθώς και για την αντιμετώπιση κάθε θέματος στην αναπτυξιακή πορεία των παιδιών.
 
Επίσης, το προσωπικό μας απαρτίζουν συνεργάτες - σύμβουλοι προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και φυτικής παραγωγής, οι οποίοι μας καθοδηγούν στο σχεδιασμό και την εφαρμογή των δραστηριοτήτων στο λαχανόκηπο και το θερμοκήπιο. Επίσης, συνεργαζόμαστε με παιδίατρο η οποία εφαρμόζει την αγωγή υγείας στα παιδιά-καθώς υφίσταται μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής Υγείας και παιδοψυχολόγο η οποία υποστηρίζει το πρόγραμμα ψυχικής υγείας.
 
Προϊσταμένη Παιδικού Σταθμού: Βασιλική Ντόκου
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Φόρμα Εκδήλωσης
Ενδιαφέροντος