ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Μαθητές από τη Στρούμιτσα στο campus της ΑΓΣ
15. 12. 2022

Τις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής επισκέφτηκαν μαθητές του Κέντρου Ανάπτυξης Νοτιοανατολικής Πολεοδομικής Περιφέρειας της Στρούμιτσας της Βόρειας Μακεδονίας. Φιλοξενήθηκαν από στελέχη του HUBστο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Interreg «Be-In: Βusiness eco-system as an integrated system», το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ελλάδα-ΔΒΜ 2014-2022. Συντονιστής της επίσκεψης ήταν ο κ. Γεώργιος Αραπάκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία είναι επικεφαλής εταίρος του έργου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Σχολής και η ενημέρωση για τις δράσεις της. Στόχος του έργου είναι η δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης για μορφωμένους πτυχιούχους αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της διασυνοριακής περιοχής, κατά προτίμηση με τη χρήση καινοτόμων εργαλείων και πρακτικών. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, στελέχη του Τμήματος Εγγραφών είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους μαθητές για τα προγράμματα του Perrotis College.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!