ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Δωρεά από την εταιρία Π.Παπαδόπουλος A.E./Husqvarna
21. 11. 2018

Ειδικοί τεχνικοί της εταιρείας  Π.Παπαδόπουλος A.E./Husqvarna επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Στόχος ήταν η παρουσίαση νέων τεχνολογιών σε συστήματα περιποίησης κήπων και πάρκων στους μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου και τους νέους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ της Σχολής.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι μαθητές και οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για τον ορθό τρόπο χρήσης των μηχανημάτων, τη συντήρηση τους και την ασφάλεια των χειριστών. Οι συμμετέχοντες στην παρουσίαση έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες ενώ παράλληλα συμμετείχαν στη δοκιμή χρήσης των εργαλείων.

Για περισσότερο από μια δεκαετία, η εταιρεία Π.Παπαδόπουλος A.E. είναι σημαντικός υποστηρικτής του εκπαιδευτικού έργου της Σχολής. Χάρη στη γενναιοδωρία της, η Σχολή ανανεώνει τον εξοπλισμό της σε συστήματα περιποίησης κήπων και πρασίνου δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους μαθητές να εκπαιδευτούν με νέα μέσα και συστήματα κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης. Παράλληλα οι δωρεές της εταιρίας σε μηχανικό εξοπλισμό βοηθούν για την κάλυψη των αναγκών της Σχολής. Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η Π. Παπαδόπουλος  Α.Ε. παρέδωσε ένα νέο χλοοκοπτικό τρακτέρ Husqvarna. Η Σχολή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την εταιρία για την έμπρακτη στήριξη του εκπαιδευτικού εργου της.

Δωρεά από την εταιρία Π.Παπαδόπουλος A.E./Husqvarna
Δωρεά από την εταιρία Π.Παπαδόπουλος A.E./Husqvarna
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!