ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Halloween 2019
01. 11. 2019

Με μάγισσες, βρικόλακες και σκελετούς «πλημμύρισε» την 31η Οκτωβρίου το campus της Σχολής, στο πλαίσιο του εορτασμού του Halloween. Πραγματοποιήθηκαν δεκάδες διαφορετικές δραστηριότητες, στις οποίες συμμετείχαν τα παιδιά με πολύ κέφι και ζωντάνια, ενώ τα πιο μικρά γέμισαν τις σακουλίτσες τους πηγαίνοντας για Trick or Treat. Χάραξαν και ζωγράφισαν κολοκύθες, φασκιώθηκαν σαν μούμιες, έκαναν facepainting και προσπάθησαν να λύσουν τους γρίφους στα escape rooms του English House. Οι μαθητές του Γυμνασίου Χασιώτη γύρισαν ταινία τρόμου μικρού μήκους, ενώ οι μαθητές των Λυκείων επισκέφτηκαν το Δημοτικό και βοήθησαν τους μικρούς μαθητές στο σκάλισμα και καθάρισμα των κολοκύθων. Κατόπιν, ομάδα μαθητών επισκέφτηκε το Νηπιαγωγείο και κατασκεύασε "τρομακτικά" χειροτεχνήματα, σκάλισε κολοκύθες και γεύτηκε κεράσματα από τους λιλιπούτειους μαθητές.

Η παράδοση του εορτασμού του Halloween στην ΑΓΣ τηρείται πολλά χρόνια. Αποτελεί έναν από τους πολλούς συνδετικούς κρίκους με τον αμερικανικό πολιτισμό, όπως και το Thanksgiving, το οποίο εορτάζεται στα τέλη Νοεμβρίου.

Δείτε τη δήλωση της Διευθύντριας Γλωσσικού Σχεδιασμού του Αγγλικού Τμήματος, Δρ. Αλεξάνδρας Ιωαννίδου, η οποία επέβλεψε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση όλων των δράσεων: 

Halloween 2019
Halloween 2019
Halloween 2019
Halloween 2019
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!