ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Με επιτυχία η παρουσία της ΑΓΣ στην 13η Agrothessaly
13. 03. 2023

Στην 13η πανελλήνια έκθεση για τη γεωργία και τη κτηνοτροφία «Agrothessaly», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου 2023 στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας, συμμετείχε η Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Έχοντας πάντα στο επίκεντρο την καινοτομία, την έρευνα, την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη, στελέχη του Ιδρύματος ενημέρωσαν τους χιλιάδες επισκέπτες για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις υπηρεσίες τους.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Perrotis College συμμετείχε ως αποκλειστικός χορηγός σε δύο ημερίδες με τίτλο «Σπουδές με μέλλον και αποδοτική μελέτη», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας (11 Μαρτίου) και στο Πνευματικό κέντρο Ελασσόνας (12 Μαρτίου). Συμμετείχαν περίπου 350 γονείς και μαθητές Λυκείου, οι οποίοι ενημερώθηκαν από στελέχη του τμήματος Εγγραφών για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του PerrotisCollegeκαι τις επαγγελματικές προοπτικές που τους εξασφαλίζουν, καθώς και για τα πλεονεκτήματα της ιδιωτικής μεταλυκειακής εκπαίδευσης. Στη εκδήλωση του Σαββάτου συμμετείχε και ο Ιωάννης Πούρικας, απόφοιτος και νυν μεταπτυχιακός σπουδαστής του Perrotis College και στέλεχος της εταιρείας «Melissa– Κίκιζας», ο οποίος μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους την προσωπική του εμπειρία.

Να σημειωθεί ότι οι επισκέπτες της 13ης Agrothessaly ξεπέρασαν τις 46.000, γεγονός που καταμαρτυρεί τη μεγάλη δυναμική της. Οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες προήλθαν από την Ισπανία, Αυστρία, Κύπρο, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Βόρεια Μακεδονία.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!